Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemmel találkoztam, mit...

Szellemmel találkoztam, mit tegyek? Veletek is történt már ehhez hasonló?

Figyelt kérdés

14 évvel ezelőtt, 3 éves koromban történt: Édesanyámmal sétáltam és az utca túlsó oldalán lévő egyik házzal szemben észrevettem egy kb. 40 év körüli férfit, aki sepregette a járdát, de közben sírt és kiabált. Meglepően gyorsan mozgott. Hirtelen félelem és szomorúság töltött el. Mutattam az anyukámnak, hogy ott egy "síró-rívó bácsi", de ő nem látta. Alacsony növésű, fekete hajú és bajszos volt. Ha jól emlékszem, kék farmernadrágot és kék-fehér csíkos pólót viselt.

Nem sokkal később részletesen elmondtam a szüleimnek, hogy hogy nézett ki.

Kiderült, hogy abban a házban-,ami előtt láttam a furcsán viselkedő embert(szerintem valószínűleg szellemet)-korábban lakott egy, a személyleírásommal teljesen megegyező férfi, aki autóbalesetben halt meg nem sokkal az eset előtt. Voltak gyermekei.

Ez az egyik legrégebbi emlékem, mégis részletesen emlékszem rá...mindig rettegek, ha eszembe jut... Attól félek, hogy megszállt a szellem, mert néha szoktam azt az érzést érezni, amit akkor éreztem, amikor láttam, leginkább akkor, amikor tükörbe nézek, vagy ha egyedül vagyok...

Mi a véleményetek? Mit tegyek? Történt veletek is hasonló eset?

2010. máj. 29. 20:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
Fordulj Melinda Gordonhoz....
2010. máj. 30. 00:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valamit szeretne neked/rajtad keresztül üzenni, azért követ.
2010. máj. 30. 18:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, nekem is volt iylen simerősömnek is volt.. kinn voltak az udvaron , ment az az apja elöl ő hátul... mentek és melátta a papaáját az ismim... az a bibi h a papája halott... köszönt neki, ő integetett de amikor megkérdezte az apja, hogy kihez beszél a szellem eltűnt...
2010. máj. 30. 20:15
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Igen, igen, van ilyen. Az utolsó beírónak biztosan török volt a nagyapja, olyan törökösen ír. Legalább is nem magyarosan. És azt sem tudtam ezidáig, hogy a szellemek busszal járnak. Gondolom, csak ha sietnek. Írjatok még ilyeneket, de ha lehet azért vigyázzatok a helyesírásra is.
2010. máj. 30. 21:43
 15/20 anonim ***** válasza:
28%
Jut eszembe: Ki az a Melinda Gordon? Csak nem a Bajnai Gordon nővére?
2010. máj. 30. 21:44
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
Melinda gordon a szellemekkel suttogó c. filmebn játszik
2010. jún. 1. 17:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem neked. A gyerekek tényleg képesek az ilyet érzékelni. Kicsi voltam még, talán négy éves lehettem, mikor anyuval elmentünk a henteshez. Mikör kijöttünk az üzletből, mondtam anyunak, hogy: Láttad anyu, a bácsi szemében ott volt a halál...

Anyukám majd hülyét kapott, és azt mondta, hogy ugyan már kislányom, blablabla...

Ez egy péntek délután történt, és a hentes még a hétvégén meghalt. Szüleim azóta is emlegetik, hogy miről beszéltem.

És kiskoromban még láttam egy kézfejet az egyik ágy mögött a lakásunkban, aki beszélt hozzám, és csak én hallottam. Egy másik női néven szólitott, nem a sajátomon. Mindig elakartam kapni, és kihúzni az ágy mögül, de nem tudtam megfogni soha. Egyszer csak eltűnt, nem láttam többé. Mondtam apunak, hogy: Apu, eltűnt a kéz az ágy mögül, biztos más otthonba varázslódott.(Mondtam én ezt, a gyerekes szavajárásommal) Apu csak hitetlenül bólogatott, és olvasta tovább az újságot...

2010. jún. 1. 19:02
 18/20 anonim válasza:
100%

Én hiszek neked. Velem is többször történt már ilyen. Például mikor meghalt az egyik szomszéd, akkor vagy 3 hónapig volt egy álmom, hogy egy ember kopogtat az ablakomon (a harmadikon lakok), és mikor odamegyek, hogy megnézzem, hogy ki ő, akkor hirtelen a hátam mögött lesz mire megfordulok, de az arcát nem lehet látni. Mikor visszafekszem az ágyamba, akkor ismét ott van az ablakomban. Mindig megnéztem az órát, és fél háromkor felriadok az álomból.És mikor 3 hónap után eltűnt az álmaimból, akkor meg hirtelen olyan balszerencsés lettem kb 6 hónapig. Aztán utána vége lett ennek.

Amúgy tükörben én is szoktam idegen emeberek arcát látni. Akár mikor fogmosás után felnézek, de pár másodperc után eltűnnek.

2010. jún. 1. 20:26
 19/20 anonim válasza:
100%

Igen, velem is volt furcsa dolog. Egyszer egyedül voltam otthon. Nagyon szeretem Rihannát, ezért fel akartam venni a telefonomra a Stupid in love című számot, miközben ment a szám és vette a telefonom én lementem inni egy pohár vizet. Mikor visszaértem már csak pár másodperc volt a számból és mikor vége lett leállítottam a felvételt. Amikor visszahallgattam a számot észre vettem, hogy mikor vettem fel a zenét valaki beleüvöltött a hangfelvételbe valami olyat, hogy vááá. Pedig egyedül voltam otthon!

És egyszer amikor 10 éves voltam nyaraltunk, este elmentem zuhanyozni, aztán amikor végeztem fogatmostam. Leejtettem a fogkrémet. Felvettem, és mikor felálltam, és a tükörben láttam a tükörképemet és egy mellettem egy ősz hajú nő tükörképét, hátranéztem: senki. Vissza néztem a tükörbe: senki.

2010. aug. 27. 13:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Én qrva nagyon síkítottam volna nem nézelődnék iylenkor
2010. aug. 27. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!