Mennyi az esélye hogy hazánkba kerüljön egy Chupakabra?
Persze, mutálódik valamilyen szinten, de gondolj csak bele: ha le mész úszni a balcsira nem nő rögtön kopoltyúd ha vízbe mész, pedig nem a víz a természetes közeged.
Vagy ha elmész az Antarktiszra, legyen akármilyen hideg, nem fog bundád nőni.
Én is mondtam hogy mutálódhat, DE NEM ILYEN SZINTEN.
Itt egy kis olvasnivaló:
A vaddisznó pedig akármennyire is hülyén hangzik egy félénk állat. A hajtáson is csak bevonulnak az erdőbe az emberek, és kiabálnak, ettől megijed és szalad.
"A vaddisznó pedig akármennyire is hülyén hangzik egy félénk állat."
Nem humorizálni akarok, de a Chupakabrát még ennyire sem ismerjük, mint a vaddisznót! Lehet, hogy ő is kienné a kezedből a sült kolbászt. Miért kell tőle félni, ha nem is ismerjük?
Látod, ez egy remek kérdés. Van néhány dolog, amit tisztáznunk kéne a válaszolás előtt:
Létezik-e?
Ha létezik:
Milyenek a tulajdonságai? (ezt úgy általában értem, tehát mint például a kutyáknál: tanítható, tudjuk a testi felépítését, viselkedését...stb)
No meg ott van az a tény, hogy egyetlen ember sem látta olyan szinten, hogy JÓL beazonosítható legyen, TÖBB szemtanú által. Sokan sokféleképpen írták le a külsejét. Több állítólagos megfigyelő szerint röpképesek.
Szerintem ha ezeket nem válaszoltuk meg addig fából vaskarika az egész vita.
Most belegondoltam, abba hogy már lassan a holdon is félnek a chupakabrától, aztán lehet, hogy csak régen szórakozott egy részeg paraszt a vasvillájával hazafelé menet a kocsmából xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!