A Molyember és a Chupakabra lehet ugyanaz?
Figyelt kérdés
A sok közös vonás miatt. Hogy csak egyet emlitsek:Vörös szem.2010. máj. 28. 15:34
1/12 Réti bubuzér válasza:
De még a húsvéti nyúl is ugyanaz, meg a medvedisznóember. Piros szem.
2/12 anonim válasza:
nem, mégpedig azért, mert a Molyember mérleg rák aszcendenssel, Chupakabra pedig mérleg bak aszcendenssel. ezt neked is észre kellett volna venned.
3/12 anonim válasza:
szerintem nem ugyanaz a kettő, mert a molyember állítólag 2 méteres, a chupacabra pedig kicsike.
4/12 anonim válasza:
a molyember a '60-as években szopatta a népeket a csupit meg először a 80'as években kezdték el hajtani, mellesleg a csupi inkább egy kutyafajta lehet v vmi rokona, nem egy "2 méteres vörös szemű, fej (v nyak?) nélküli, repülő lény".
6/12 anonim válasza:
A Chupacabra a Chewbacca unokatesója.
7/12 anonim válasza:
Kizárt. A molyember egy emberszerű izé nagy szárnyakkal, a chupakabra meg inkább kutya szerű és kecskevért iszik.
8/12 anonim válasza:
A Chupakabra egy átverés...ki mondta h nem puma vagy ilyesmi támadta mega a kecskéket.. én olyat is láttam chupakabra névvel aminek volt 2 szárnya és lebegett O.o
Tehát... JA ELTÉRTEM A TÁRgytól nem ugyantok
9/12 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam hogy a pumák vért szivnak...
2010. jún. 1. 09:39
10/12 anonim válasza:
A molyember es a csupi nem ugyan az .
Molyembernek szarnya van a csupinak nincs.
Molyember nagyobb mint a csupi.
Molyember asszem a moly es ember kozotti kombinacio es a csupi U.F.O(igy allitjak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!