Ez lehetséges (démon dolog. )?
Az egyik barátnőmre démont küldtek. Úgy tudom, hogy ha megtaláljuk azt, aki rá küldte, vissza lehet küldeni, és így a barátnőm újra "szabad" lesz...
Nos tudjuk ki küldte, azt is hogy miért, csak az a probléma... hogy egy másik démon volt (ne kérdezzétek miért, hosszú).
CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK.
Bizony, hogy vissza lehet küldeni!
És ilyenkor duplázódik a hatása.
Az a baj, hogy nem könnyű megtanulni ennek a praktikáját, én 8 évig tanultam Tibetben és Szecsuánban értek is hozzá, de nektek, mint kezdőknek, nem javaslom.
Visszafelé is elsülhet.
22:57
Ha Tibetben, és Szecsuánban értesz is hozzá, akkor itt miért nem?
Vagy javaslom a mondatok leírásának gyakorlását, vagy ne hagyd a tudományod a határon....
"CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK."
de akkor most nagyon készülj fel rá, mert ez megoldja a problémád!
kész vagy?
biztos?
oké...akkor:
NEM LÉTEZNEK DÉMONOK!
IStenem ne magyarázzátok már mindenbe bele a természetfelettit! -.-"
Nincsenek démonok, ebből következi, hogy senki nem szállt rá a barátnődre, továbbá a baj meg van oldva!
1. ha azt akarod h segítsünk, akkor részletesen ismertetsd velünk a sztorit.
2. démonok nem léteznek! :D ( ez egy értelmes válasz volt, akár tetszik, akár nem)
Bocsi a rossz helyesírásért, nem kell leszólni,nna megspóroltam nektek egy hsz-t mi?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!