Ez valami nagyon komoly dolog volt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Kb. 9órakor arra ébredtem fel hogy valami zörög,zúg elkezdtem félni,hogy mi az?aztán rájöttem,hogy kinn dolgoznak a munkások,vissza aludtam és 10 percre rá felriadtam,hogy valaminek az étkezőben csattog a meztelen lába,meg a fém küszöbön lépked,nem ijedtem volna meg de mind a 2 ajtó be volt zárva!Aztán verte az egyik fa ajtót,egy kicsit később megint lábcsattogás és szekrény nyitogatás.2011. aug. 12. 13:59
2/9 anonim válasza:
Ez valóban az egyik munkás lehetett, ne legyél paranoiás. =)
3/9 anonim válasza:
pill, nézem az ezo tv-t aztán válaszolok a végén
4/9 anonim válasza:
Mért nem nézted meg? Persze, hogy félsz, amíg nem tudod, mi az. Ha megnézed, 2 dolog történhet:
- megnyugodsz,
- vagy tényleg okod van félni, de legalább tudod, hogy mitől.
5/9 anonim válasza:
jézusom.ez durva.de a munkásoknak van cipőjük..nem?:D
vagy lehet h kézen állva ment be és azt hallotta?:D
7/9 anonim válasza:
Miért nem jártál utána? Én ha azt hallanám, hogy valaki járkál a lakásban, biztos nem alukálnék nyugodtan tovább. Egyébként félálomban én is szoktam furcsa zajokat hallani. Ez azért van, mert még az álom és az ébrenlét közt vagyunk és a kettő összemosódik.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem munkás jött be mert a tudnátok olvasni ZÁRVA VOLT MIND KÉT AJTÓ!Valamint csak az ajtón tudnak bejönni de már említettem hogy, és az ablak a földtől több méterre van.
2011. aug. 12. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!