nem hiszem el, hogy ez a dal a legjobb arra, hogy képviselje Magyarországot... persze, ha az a cél, hogy megmutassuk a világnak, hogy semmi kreativitás nincs a magyar zenében, akkor tökéletes.
2011. márc. 9. 11:48
1/8 Thurston válasza:
Ja, mert eddig elég kreatív előadókat küldtünk erre a megmozdulásra.
2011. márc. 9. 12:03
2/8 anonim válasza:
Eddig Rúzsa Magdi érte el a leg nagyobb sikert 2007-ben. 2008 és 2009-ben a döntőbe se jutottunk be, 2010-ben nem volt mani küldeni embert, most meg Wolf Kati? Aki még itthon se bizonyított? Ez gáz.
2011. márc. 9. 12:37
3/8 anonim válasza:
Hát miután elküldtük Ádok Zolit,aki azóta se bizonyított se itthon,se ott ,se sehol máshol: na ennél lejjebb már nincs.
Katinak legalább van hangja,de amilyen a magyar zene,nem sk választásunk van,el kell ismerni...
Amúgy ez valóban nem nagy szám,és nagyon hasonlít egy régebbi számra.
2011. márc. 9. 12:46
4/8 anonim válasza:
Ok, hogy könnyen emészthető, de nem fülbemászó. Esküszöm, elvittem volna a Vidéki sanzont, bár azt a szabályok alapján azt nem lehet.
2011. márc. 9. 13:38
5/8 anonim válasza:
Leszokhatnánk már erről a 7-3-as dallamkombinációról.
2011. márc. 9. 13:40
6/8 anonim válasza:
Persze, az egy dolog, hogy ez popzenei rendezvény, de akkor meg minek a kérdés, hogy ez most komoly-e. Az egészet nem szabadk omolyan venni. És szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy a többi ország fele annyira sem veszi komolyan, mint mi.
Mindettől függetlenül szájonvágnám a producert, aki ezt elkövette.
2011. márc. 9. 13:48
7/8 A kérdező kommentje:
tudom, szánalmas ezen problémázni, de azt képzeltem, hogy ha már az egy egykori "alternatív" zenészek (Lovasi A., Kiss T., Szűcs K. Tövisházi A. stb) is a mainstream részei, akkor valami kevésbé "egyszerű" dalt választanak.
2011. márc. 9. 14:07
8/8 anonim válasza:
A finnek kivitték a Lordi-t, ami egy elég kemény zenét játszó banda. HA jól tudom, akkor emg is nyerték. Mi miér nem tudnánk kiküldeni akkor Deák Bill Gyulát, akinek azér nem akármilyen hangja van?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!