Történt valaha veletek megmagyarázhatatlan esemény?
"ha valaki ilyesmit tapasztal, és ez ismétlődik akkor már tudatosan történnek ezek a dolgok.ennyi "
hát persze mert minden áldott nap ilyenekre gondoltam, hogy essen a távirányító az ágyam közepéről meg kapcsolódjon be magától a hifi gombja... igen. :D
"ui.:ha most a törött üveggel jössz akkor arra nem tok mit mondani."
hát ilyenkor már nem jönnek a tudományos válaszok a kedves tudósaink által akiknek mindenre van magyarázatuk :) innentől kezdve nincs is mit hozzászólnom a dolgokhoz.
Van pár történetem, pl 1.:
Amikor maghalt a dédnagy papám, akit a családban a legjobban szerettem, és fordítva. Temetése után visszajött hozzám szerintem elbúcsúzni, aludtam és nem szoktam felébredni, de egyik éjjel arra ébredtem, hogy valaki simogatja az arcom és az ágyam mellett áll, én természetesnek vettem ezt, mivel hirtelen nem tudatosúlt bennem, hogy ő már nincs, de utána már nem aludtam, csak másnap este.
2. történet:
Anno régen barátommal mindig sétáltunk ketten és beszélgettünk, néha megálltunk a temetőnél, mivel az nyugodt volt, pad is volt , ahová leülhettünk, sütött a nap délután, stb. Épp egymással szemben álltunk és fogtuk egymás kezét, amikor én a szemem sarkából láttam valakit és hallottam a levelek recsegését is, amikor rálép valaki. Egy idős alak volt, aki barna, hosszú kabátot viselt és nagy fekete kalapot az arcát nem láttam, mert sötét volt az a része. Mikor odanéztem eltünt. Picit megijedtem. Rá 2 percre kérdeztem a barátom, hogy ő is látta-e és mondta igen, és ugyan azt a kinézetű alakot mesélte el akit én is láttam.
Volt más érdekes történet is, de azok már hosszúak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!