Nem egyszer sem kétszer fordult már ez elő hogy hallok valakit elmenni az ajtóm előtt holott valójában nem ment el ott senki! Ez mi lehet?
Elképzelhető, hogy valami szellemlény tartózkodik a házatokban.
Azért ne ijedj meg, elképzelhető, hogy ártalmatlan.
Nálunk is volt, bár mi nem hallottuk, "csak" láttuk, aztán a férjem beszélt vele és elment.
Zavaró tud lenni, ha félsz tőle az biztos, én is féltem.
21:16-es válaszadó biztos lehetsz benne hogy nem bolygattam fel semmilyen démont.
Első válaszadónak igen van állatunk egy házőrzőkutya(Lány) ha ilyen történik mindig a főbejáratnál van és kaparja az ajtót.
Első vagyok. Ha azt veszed észre hogy a kutya kezd besokallni vidd el átmenetileg valahova ha tudod, mert ő nem érti az egészet és kaphat egy olya sokkot, ami végzetes lehet. Nem lehet, hogy torzít a hang és máshonnan jön csak úgy hangzik mintha bent lenne és azt jelzi a kutyus? Ha még egyszer kapar nézz utánna alaposan. Az ilyen helyen lévő kutya, egy helyre fókuszál és figyel, mintha lenne ott valaki. Bizonyos helyre nem mennek, esetleg nem esznek, ok nélkül idegesek a viselkedésük esetenként agresszív és szokatlan lesz, ami addig nem volt jellemző és úgy tünik mintha beteg lenne de az orvos rendszerint nem talál semmit.
Nem tudom hogy nálatok lehet-e fogni a kábelon az ID discoverit, de ott este megtörtént eseteket mutogatnak. Nagyon érdekes. Ami minden adásban visszajön: zsájafüvet kötnek kötegbe amit meggyújtanak és a füstöt végigviszik a házban és kérik a szellemeket hogy távozzanak. Esetenként imádkoznak. De szerintem ha tényleg biztos vagy a dolgodban ne menj a saját fejed után mert az nem vezet jóra. Keress a neten valami szakembert.
A szomszédom olyan lakásban lakik ahol egy aranyos öreg néni lakott, kórházban halt meg és mesélte a lány hogy minden este ugyanabban az időben a konyha felöl elindul egy halk recsegés ami mindig ugyanabba az irányba halad és a hálószobában ér véget. Az addig rendben van hogy recsegnek a bútorok az enyémek is recsegenk a hőingadozás miatt. Na de nem ugyanabban az időben ugyanabban a sorrendben ugyanúgy. Ő nem kerít nagy feneket a dolognak mert utána nem történik semmi. Néha viccből beszól hogy Erzsike néni nyughasson már. Azóta nem tudom mi van. Egyébként nem csak a démonok adnak hangot hanem a szimpla szellemek is akik a figyelmet akarják felkelteni, vagy segítségre van szükségük, esetlen nem tetszik nekik az átépítés.
Nálunk az fordult elő, hogy valamilyen lény, vagy lények úgy jártak a szomszédban, hogy nem is láttuk, nem is hallottuk. Ráadásul fényes nappal, délelőtt, egy forgalmas lépcsőházban történt. A kutya sem jelezte, pedig az minden hangra ugat.
Végül mégis elvitték a tévét, a videót, meg a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!