Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki esetleg? Tapasztakt...

Valaki esetleg? Tapasztakt már iet? Mi is ez valójában?

Figyelt kérdés
Tavaly szeptember óta mindennap fáradékony vagyok nem olyan mint régen hogy fel keltem és firssen ébredtem. Kb minden hétvégén fent vok hajnal 1 vagy 2ig aztán délig vagy 1ig alszok és amikor fel kelek fáradtab vagyok mint mikor le feküdtem ... Egyszerűen annyira rossz érzés hogy le sem tudom írni főleg hogy sportolok ( tenisz ). Ezt be folyásolhatja a majdnem minden másnapi önkielégítés :S ? am 15 vok !
2011. jan. 30. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt miért a természetfeletti lények kategóriában kérdezed? Egyébként, fáradékonysággal szerintem menj vizsgáltasd ki magad, lehet, hogy valami betegség húzódik a háttérben. Velem is ez történt, hogy észleltem magamon, mintha fáradékonyabb lennék egy ideje, majd az orvosnál kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. De ez nem komoly betegség, elég egyszerűen kezelhető. Szóval, szerintem ha továbbra is fáradékonynak érzed magad, akkor a biztonság kedvéért orvost javaslok.
2011. jan. 30. 17:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommentet , bár eléggé el keserített :S le írnád hogy miféle betegség ez részletesebben ? És hogyan kezelhető ? Am nem tudom miért rakta ebbe a kategóriába a kérdésemet , csak rá nyomtam hogy új kérdés és ennyi :D
2011. jan. 30. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól függ hogyan kezelik, hogy mennyire súlyos, nálam nem annyira. Természetes anyagokból készült "gyógyszert" kell szedni, nekem például csak egy felet naponta. De egyébként attól, mert fáradékony vagy, még nem biztos, hogy ez a bajod, viszont ennek is lehet tünete, de másnak is. Ha rákeresel neten, sok mindent lehet róla találni. Az is lehet, hogy nincs köze betegséghez, nem tudom. Szerintem először menj el háziorvoshoz, majd Ő elküld vérvételre (nálam legalább is így volt) és abból kiderül minden :)
2011. jan. 30. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!