Nigra kérdése:
Mik is valójában a fekete szeműek?
Figyelt kérdés
itt a link, de nem sok infót találtam ezen kívül...arról főleg semmi nincs, hogy mi történik ha valaki beengedi őket...(nem állítom sem azt, hogy léteznek, azt se, hogy nem csak a vélemények, tapasztalatok érdekelnek) ha valaki találkozott ilyennel és elmeséli azért nagyon hálás lennék.
2010. nov. 15. 13:27
1/28 anonim válasza:
Ők APEH ellenőrök. és hát...Én egyszer beengedtem egyet a helyi boltomba....Súlyos ÁRAT fizettem érte. :S
2/28 A kérdező kommentje:
Ez aranyos volt...:D bár én inkább a természet feletti magyarázatokra vagyok kíváncsi de ez se volt rossz:D ott a pont:D
2010. nov. 15. 13:40
3/28 anonim válasza:
Előző vagyok. Most komolyabban. :) Arról, hogy milyen lények fogalmam sincs. Az, hogy mi történhetett olyanokkal akik beengedték őket? Ezen gondolkoztam és arra jutottam, hogy vagy nem beszélnek róla,(azért mert valami olyan infót osztottakmeg vele, vagy megfenyegették őket..stb)vagy azért mert halottak, vagy mert ők is fekaszeműekké változtak, de a legvalószínűbb, hogy kitörölték az emlékeiket.
4/28 A kérdező kommentje:
ide is írok privátba is...nincs esetleg msn-ed? ott talán többre jutunk
2010. nov. 15. 14:14
6/28 anonim válasza:
jajj hát én ilyet szerkeztettem Photoshoppal xD majd ha a saját gépemnél leszek feltolom valami képmegosztóra azt belinkelem xD vicces lett xD
7/28 anonim válasza:
Elküldtem a címemet. Megkaptad?
8/28 anonim válasza:
Olyan történet nincs, hogy valaki beengedte őket? Vagy azok utána már nem tudtak írni?
Amúgy kontaktlencsét lehet ilyet kapni, csak nagyon drága.
Nekem esetleg poénból kellene ilyen, amúgy is állítólag ijesztően nézek, többen megkérdezték már miért nézek rájuk úgy, mintha meg akarnám őket ölni... pedig nem akarom...
9/28 A kérdező kommentje:
feco megkaptam az msn-t, köszönöm
2010. nov. 15. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!