Nigra kérdése:
Mik is valójában a fekete szeműek?
Figyelt kérdés
itt a link, de nem sok infót találtam ezen kívül...arról főleg semmi nincs, hogy mi történik ha valaki beengedi őket...(nem állítom sem azt, hogy léteznek, azt se, hogy nem csak a vélemények, tapasztalatok érdekelnek) ha valaki találkozott ilyennel és elmeséli azért nagyon hálás lennék.
2010. nov. 15. 13:27
11/28 anonim válasza:
amúgy meg Bódi Guszti és a nagyecsedi fekete szeműek xD
12/28 anonim válasza:
Odaátban azoknak fekete a szeme akiket démon szállt meg :D
hátha ez segít :P
13/28 anonim válasza:
Bogarak... Nagy, emberi bogarak.
Egyébként lehetnek: démonok, ufók, lidércek, földalatti népek ( gnómok)
14/28 anonim válasza:
Én nem nagyon hiszem el. De attól még lehet. Most hogy olvastam, legalább felvagyok készülve, hogy ilyennel is találkozhatok.
15/28 anonim válasza:
Hát nem tuom...érdekes minden esetre:)
Megtanultam, hogyha ilyen kéri, hogy engem engedjem be biztos nem fogom XD
Amúgy leírnád, hogy még mit tudtál meg róluk?
Vagy, hogy mit találtál még?
16/28 A kérdező kommentje:
annyit találtam h 1998ban volt az első dokumentált eset viszont már a XVIII.századi kronikákban is emlitik őket. tehát az h kontaklencsével szórakoznak páran az kizárt. genetika sem lehet mert nincs olyan humángenetikai eltérés ami ezzel járna és az ufo elmélet is kizárt. szal passz
2010. nov. 17. 18:38
17/28 anonim válasza:
figyelj, én megnéztem azt az oldalt, és az a Fekete szemű gyerek a képen... úristen, attól kirázott a hideg! Libabőrös lettem, mikor megláttam a szemét! Én esküszöm, rohadtul féltem!
18/28 anonim válasza:
A nővérem is látott ilyet itt magyarországon, nem viccelek.
19/28 anonim válasza:
"mindig fekete ruhát hordanak ...."
NEM ISMERIK A FLOWER POWER EREJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉT!!!
20/28 anonim válasza:
Viccet félre téve ezek is emberek csak valamilyen szem betegség lett rajtuk úrrá. a filmekben ezt úgy oldották meg h lakkal feketére festették a teknős tojást és félbevágták berakták mint a kontaktlencsét. Amúgy ha ilyet látsz nem félj nem bánt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!