A Fekete öltönyösök (akik az UFO beszámolók szemtanúit, és érintettjeit látogatják meg) valójábán a Sátán szolgái?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 11:51
1/20 anonim válasza:
Te hülye!
A fekete öltönyösök (avagy a sötét zsaruk) a kormány egy titkos szervezeténél dolgoznak akiknek az a feladata ,hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon.
Azt hittem, hogy ez hozzátartozik az alapműveltséghez
2/20 anonim válasza:
Nem.. Az a Men In Black. Túl sok szkifit nézel.
3/20 A kérdező kommentje:
Tudom kik ők nyilván, és a tevékenységükről is tudok, csak keresztények szemszögére vagyok kíváncsi.
2011. máj. 7. 12:02
4/20 A kérdező kommentje:
Valamelyik kérdező linkelt be egy oldalt, ahol keresztény filmek is találhatók, és ott volt egy film, az Azonosítatlan, ahol a földönkivüli elrablásokat, és tevékenységet a Sátán eszközének tulajdonítják, ami elég abszurd, legalábbis gondolkodó, racionális emberek számára..Tehát vélemények kedves keresztények??
2011. máj. 7. 12:05
5/20 anonim válasza:
Ne haragudj, de az ilyen szintű ostobaság már fáj. Komolyan annyira buta vagy, hogy mindent elhiszel, amit a "keresztény" címszó alatt mondanak, vagy mutatnak valami idétlen videóban? Egyre több ilyen szintű kérdést látok, és már komolyan nem tudok mit szólni. Egyre több embernek mennek el otthonról..
6/20 A kérdező kommentje:
Ki a fas..om mondta, hogy elhiszem, csak a keresztények szemszögéből akarom megtudni, hogy amit nem értenek, vagy nincs benne a Bibliában, azt miért egy Bibliai dologgal( vagyis Sátán, vagy bukott angyalok) magyaráznak, ahelyett, hogy elfogadnák, hogy nincs benne a Bibliában minden, ami a mai korunkkal kapcsolatos, csakis az, amit abban a korban fontosnak tartottak, amikor íródott.
2011. máj. 7. 12:45
7/20 anonim válasza:
ŐŐ..nem tudom én még nem hallottam róluk :D
8/20 anonim válasza:
Az azonosítatlan csak eggy film, nem azt jelenti hogy a keresztények tényleg igy gondolják. Én keresztény vagyok, de az csak egy ugyanolyan film mint bármely más. Én csak azt hiszem ami a Bibliában van leírva, mert amik ott írva vannak ma is működnek Gondolok itt gyógyulásokra stb. Amugy nem hitgyülis vagyok ha esetleg azt gondolnátok eggyből, hanem én egy valláshoz sem tartozom..
9/20 anonim válasza:
Én keresztény létemre nem hiszek az UFO-kban. A gonosz létezésében igen, de az ilyen "Sátán szolgái"-féle titokzatos összeesküvésekben nem...
10/20 anonim válasza:
hogy lehet valaki ilyen retardált, mélységesen ostoba, fogyatékos? vagy 4 éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!