A Fekete öltönyösök (akik az UFO beszámolók szemtanúit, és érintettjeit látogatják meg) valójábán a Sátán szolgái?
Ha a sátánt szolgálnák, akkor nem öltönyben járnának :D
keresztény vagyok, de ez még téll nekem is fájt XD
ha látsz egy bőrszárnyas fazont na az a sátán szolgája, vagy ha valakinek vérvörös a szeme. kb nekem ez jelenti hogy sátánszolga :D
Egy keresztény szemszöge:
Számomra nem léteznek UFO-k. Mindet csak buta emberek találták ki, akik unatkoznak és badarségokat hordanak össze. Egy mese az egész. Gondolj bele, nagyobb százalékban az USA állampolgárok találták ki, mert annyira sötétek, buták...
Hat Kerdezo,jol leoltottak...
Amugy olyan nincs,hogy "a keresztenyek szemszoge".Van majd' 2 milliard magat keresztyennek vallo ember,mind egyedi szemszoggel.Tehat azt kijelenteni,hogy "a keresztenyek mindent a gonosszal magyaraznak,ahelyett,hogy hinnenek az ufokban" eleve hulyeseg,mert az ufokrol is minden keresztyennek mas a velemenye.Spec. szerintem leteznek.Na es?
Ja,jól mondták előttem.Nincs olyan,hogy "keresztény szemszög",amit mindenki egyformán,ugyanúgy gondol.És azért,mert pl. fundamentalisták csinálnak egy-két elborult filmet,még nem kéne azt gondolnod,hogy ez minden keresztény közös nézőpontja.
Én pl. elhiszem,hogy léteznek földönkívüliek,és ezt nem kell feltétlenül sátáni hatalmakkal összekötni.Kb. olyan ez,mint amikor valaki meg ufohívő,és a világ minden megmagyarázhatatlannak tűnő történése mögé az ufókat állítja.De van ugyanilyen szellemhívőben,ezosban,stb.,a sort lehet folytatni.A lényeg,hogy hiba,amikor valaki egyféle egységes világmagyarázatba akar mindent belesűríteni,amivel csak találkozik.
Keresztény vagyok, szkeptikus vagyok az ufókkal szemben, én ugyanis még egyről sem szereztem megtapasztalást, és tényleg gyanús hogy mind Amerikában hemzsegnek.
Istenről szereztem megtapasztalást, ezért hiszek benne. A fekete öltönyösök, meg a kormány szolgái, nem? (az meg már majdnem olyan mint ha a sátán szolgái lennének.....)
"Hat Kerdezo,jol leoltottak...
Amugy olyan nincs,hogy "a keresztenyek szemszoge".Van majd' 2 milliard magat keresztyennek vallo ember,mind egyedi szemszoggel.Tehat azt kijelenteni,hogy "a keresztenyek mindent a gonosszal magyaraznak,ahelyett,hogy hinnenek az ufokban" eleve hulyeseg,mert az ufokrol is minden keresztyennek mas a velemenye.Spec. szerintem leteznek.Na es?"
És őket megváltotta-e Jézus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!