Mit jelképez a fekete szin a zsidó vallásban?
Idézet: "Középsulis koromban fogalmam sem volt kik azok a zsidók, családilag se volt róluk szó, semmi. Volt egy srác az osztályban, egy ideig legjobb haverok voltunk, majd az évek során ennek fokozatosan vége lett, miután ő mindenben kihasznált (mindenkit, de mivel a "barátja" voltam, engem különösen), bárkint áttiport a céljaiért... Azt végülis tudtam, hogy zsidó, de ez így nem jelentett, meg nem mondott semmit. Megvoltak a tipikus jegyek, göndör haj, orr, nagyon gazdagok voltak, stb.
Évekkel később, már egyetemista koromban néztem utána jobban kik is azok a zsidók, és akkor döbbentem rá, hogy valszeg ez volt az oka annak, hogy az a srác így viselkedett. Hasonlóan tapasztalataim voltak a cigányokkal is. Szóval bárki mondhat nekem bármit, én saját személyes élményeim miatt lettem úgymond tudatlan, ártatlan gyerekből "rasszista".
És ez csak egy a sok böszme zsidaj közül!
Ne a magyarokat szídd, ki lehet menni nektek izraelbe ott lehet nyomulni, duda orrú barátom!
Már megint megy a fajellenes szöveg... ti miért nem a kérdésre válaszoltok?
off: Én ismerek egy zsidó lányt, ő végtelenül naiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!