Mik is valójában a fekete szeműek?
itt a link, de nem sok infót találtam ezen kívül...arról főleg semmi nincs, hogy mi történik ha valaki beengedi őket...(nem állítom sem azt, hogy léteznek, azt se, hogy nem csak a vélemények, tapasztalatok érdekelnek) ha valaki találkozott ilyennel és elmeséli azért nagyon hálás lennék.
Vicces - nem akarom senkinek megsérteni az ezoterikus gondolkodásmódját -, hogy mennyire bedőltök egy olyan szövegnek, aminek valóságalapjára semmi bizonyíték nincs. A szemtanúk vallomása - ki oszt meg ilyet másokkal? Én biztos hülyének nézném -, nagy valószínűséggel, hatalmas kamu. A blogszerkesztő sem forrást, sem nevet nem ad meg, pedig, ha ezek az emberek "kaliforniában", illetve a többi külföldi - többnyire amerikai - városban/országban élnek, meg ott látták a 'fekete szeműeket', akkor minden valószínűséggel saját nyelvükön nyilatkoztak. Ebből következik, hogy amit ezen a webcímen olvashatunk, fordítás, aminek forrása nincs megadva.
Továbbá, ha már ennyire belemerültem, a jelentések egytől-egyig sablonosak, és, bátorkodom megjegyezni, bizonyos részletek ("Mialatt hazafelé tartottunk, kétszer is láttuk ugyanazt a gyereket. Először egy gyümölcsösstandnál, majd egy piros lámpánál.") felfedezhetők bizonyos sci-fi filmekben/könyvekben.
Ezen is túlmenően, ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, attól függetlenül, hogy - mint már ecseteltem - ez fordítás, a beszámolók megfogalmazása, a mondatok terjedelme, a szóhasználat minden részletben hasonló, vagy igen észrevehetően egyező.
Ennyit szerettem volna mondani az olvasottak hitelességéről. További ezoterikus szép napot nektek! ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!