Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik is valójában a fekete...

Nigra kérdése:

Mik is valójában a fekete szeműek?

Figyelt kérdés

[link]

itt a link, de nem sok infót találtam ezen kívül...arról főleg semmi nincs, hogy mi történik ha valaki beengedi őket...(nem állítom sem azt, hogy léteznek, azt se, hogy nem csak a vélemények, tapasztalatok érdekelnek) ha valaki találkozott ilyennel és elmeséli azért nagyon hálás lennék.

2010. nov. 15. 13:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
én azt nem értem h ha feka szemű lennék mindig óriási napszemüveget viselnék lehet hülyének néznének de nem látszana a szemem egyébként én elsőre szembetegségre gyanakodtam és lehet h az is!
2011. máj. 8. 16:04
 22/28 anonim válasza:
A kontaklencse tuti kizárva.Honnan lenne egy 7éves gyereknek arra pénze?a szülei meg tuti nem vennének neki.Én genetikára gyanakszom.Írtátok hogy az nem lehetséges,miért nem?
2011. máj. 14. 09:53
 23/28 anonim válasza:
akkor marad a betegség
2011. máj. 15. 20:32
 24/28 anonim válasza:
60%

Vicces - nem akarom senkinek megsérteni az ezoterikus gondolkodásmódját -, hogy mennyire bedőltök egy olyan szövegnek, aminek valóságalapjára semmi bizonyíték nincs. A szemtanúk vallomása - ki oszt meg ilyet másokkal? Én biztos hülyének nézném -, nagy valószínűséggel, hatalmas kamu. A blogszerkesztő sem forrást, sem nevet nem ad meg, pedig, ha ezek az emberek "kaliforniában", illetve a többi külföldi - többnyire amerikai - városban/országban élnek, meg ott látták a 'fekete szeműeket', akkor minden valószínűséggel saját nyelvükön nyilatkoztak. Ebből következik, hogy amit ezen a webcímen olvashatunk, fordítás, aminek forrása nincs megadva.

Továbbá, ha már ennyire belemerültem, a jelentések egytől-egyig sablonosak, és, bátorkodom megjegyezni, bizonyos részletek ("Mialatt hazafelé tartottunk, kétszer is láttuk ugyanazt a gyereket. Először egy gyümölcsösstandnál, majd egy piros lámpánál.") felfedezhetők bizonyos sci-fi filmekben/könyvekben.

Ezen is túlmenően, ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, attól függetlenül, hogy - mint már ecseteltem - ez fordítás, a beszámolók megfogalmazása, a mondatok terjedelme, a szóhasználat minden részletben hasonló, vagy igen észrevehetően egyező.

Ennyit szerettem volna mondani az olvasottak hitelességéről. További ezoterikus szép napot nektek! ;) :)

2011. máj. 23. 15:20
 25/28 Maddox válasza:
100%
erről csak annyit h nemmondom h hiszekbennük, aztsem h nem, igazából engem csak a téma érdekel, szerintem érdekes dolgok ezek... most hogy ki kit néz hülyének az más téma lehet hogy pont a "hitetlenek" fognak pofára esni lehet hogy nem... engem csak érdekel az ilyen dolog de főként az ilyen szemes dolgok :) és láttam pár részt a vámpírnaplókból mert egyik spanom szereti és az egyik kedvenc színészem szerepel benne Ian Somerhalder.. namost nekem már a hozzá hasonlitó szemű emberek teccenek :D mármint a szemük xD hogy kis pupilla, tompa szín :D furcsa dolog de nekem pl szürke a szemem a fny nagyon erősen tükröződik benne és elég pici a pupillám gyenge fényben is :D de mégsem mondom h engedj be nincsnálam fegyver.. ha szomjasvagyok és becsöngetekk vkihez és megijed aztmondom h nefossál békevan ez nem a Rejtély csak szomjas vagyok (:
2011. aug. 13. 01:02
 26/28 Maddox válasza:
jaés nekem van fekete kontaktlencsém xD nem ilyen egész szemet eltakaró csak sima íriszlencse de ez is elég ijesztő ha pl diszkóba veszed fel... sötétben kis fénynél de nappal meg aztán pfú :D
2011. aug. 13. 01:04
 27/28 anonim válasza:
Én is azt vallom, hogy ki tudja vannak-e vagy sem. Én arra a következtetésre jutottam mikor a blogot olvastam, hogy ugyebár fiatalokról vagy fiatal felnőttekről van szó és hát nyilvánvaló, hogy természetfeletti képességeik is vannak. Na a lényeg (nem tom ki látta azt az Inu Yasha részt) hogy lehet gyerekek szellemei, akik nem tudtak átkelni. Nekem ez jött le belőle. Az igazságot csak ők tudják, már ha léteznek.
2012. szept. 4. 20:06
 28/28 diego1 válasza:
Am ha tölem kérnének valamit ll.: vuzet akkor megszivatnám őket úgy, hogy kihozok nekik vizet. Így nem jöhetnek be de meg kapják a vizet xDD
2016. júl. 18. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!