Hogyan válhatok vámpírrá? Egyáltalán lehetséges ez?
képzeld én meg már nem egyszer szólni akartam a télapónak hogy hozzon már valami értelmes ajándékot illetve a húsvéti nyúlnak is akartam mondani hogy ne ilyen sz*r tescos csokitojást hozzon hanem kindertojást de nem sikerült.
van ez így, majd megszokod hogy nem jön össze minden
am meg mi ez a sok izé hogy a vámpírok lehet h léteznek akkor már legyen egy ilyen kávézó ahol összegyülhetnek a vámpírok, a vérfarkasok, az űrlények, a szellemek, a zombik és az ajándékhozók(télapó, húsvéti nyúl)elég nagy forgalom lenne ott HA létezne bármelyik is de NEM LÉTEZNEK ismétlem NEM LÉTEZNEK.
remélem sokat segítettem és nem kezded el harapdálni a másikat, aztán meg mehetsz a diliházba ahol majd a hozzád hasonlók lesznek ott és majd ott szopkodjátok egymás vérét és 25 évesen meghaltok abban hogy döghúst esztek vagy megeszitek egymást végülis bármi megtörténhet csak lehet hogy nem úgy ahogy te szeretnéd ezért ne nagyon foglalkozz azzal hogy esetleg vámpírrá válsz.
a 9-dik válaszadotol szeretnémmekérdezni hogy......
(hülye vagy ember!!??!)ha te vámir is vagy mi okod enne bárkit is átváltoztatni?
mi értelme az örökkévalóságnak ha látod miközben mghal mndenki akit valaha ismertélén komolyn mondom megunnám az életemet és kivülálló is maadnál gondolj bele egyedül egés életedben és senki sincs aki megértene nem hogy halhatatlankéntde emberként is nehéz megtalálni az életcélt és nem hiszek a vámpirkban mig nem ltokegyett e azért szeretnék hinni bennük mert jó érzés néha ijenekben hinni
Keress egy Damont vagy egy Edwardot, esetleg egy Stefant. Feküdj össze vele, vedd rá, hogy átváltoztasson és kész. Slussz, passz poén.
Ekkora barmot! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!