Hogyan válhatok vámpírrá? Egyáltalán lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 16:42
31/46 anonim válasza:
Hát nem is tudom hogy ez amit ti olvastok igaz-e?..De ez tény hogy léteztek vámpírok szóval nem lehetetlen hogy a létezésüket eltitkolják. Homályba fektették csak azért mondják hogy nem léteznek mert nem akarják elfogadni az igazságot hogy itt élnek közöttünk !!!
32/46 anonim válasza:
Hogy átváltozzál az nem egyszerű sok lépésből áll.
És ez eléggé lehetetlen tűnik de lehetséges..
Akarod ezt segíthetek neked.
csak írjál.
sok lépésből áll nem lesz egyszerű..
Megmutatom hogy lehetséges .
33/46 anonim válasza:
valaki írta itt hogy ha léteznének vámpírok akkor tudnánk róla.. stb.. honnan a fenéből tudnánk róla?
én gondolat menetem szerint ha találkoznák egy vámpírral azonnal meg is ölne. halott ként meg nem tudom elmesélni hogy " jéé találkoztam egy vámpírral. még is léteznek" .
35/46 Nagy Noéémi válasza:
Megkell hogy harapjon egyik kedves fajtársam.:)
Nos...Nincs olyan idióta aki ne ölne meg 1 ilyen hiszékeny embert!
Komolyan azthiszed hogy valaki megtenné annélkül hogy megölne utána?:)
36/46 anonim válasza:
Van sok módszer az interneten is.
38/46 anonim válasza:
Valahogy egy olyan testnedvével.
39/46 anonim válasza:
a sok kis fa.. gyerek itt mondja h nem léteznek vámpírok és okoskodnak attól h még nem láttál attól még ne hidd azt h nem léteznek mivel én személyesen 2 is ismerek tehát ne okoskondjatok ennyi -_-
40/46 anonim válasza:
amúgy én azt gondolom,hogy aki hisz bennük,az higyjen,aki nem,az ne.Igaz,nincs bizonyíték a létezésükre,de arra sincs bizonyíték,hogy nem léteznek.Én kedvelem ezeket a ,,lényeket" és hiszek is benne,és én is szívesen csatlakoznék hozzájuk,de nem szeretem azokat,akik olyan választ adnak,hogy te hülye,nincsenek vámpírok,azok a sok filmek...ha ő nem hisz bennük,ne tegye,de azért nem így kéne válaszolni,mert a kérdezőt tényleg érdekli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!