Hogyan váljak vámpírrá (fontos)?
Hali!
Biztos valakinek furán hangzik a kérdés de komoly!
Neten írnak pár dolgot de abból nem tom megvalósítani :S
Szóval segítséget szeretnék kérni!
A családomban van energiavámpír!
De én rendesen vámpír akarok lenni! A vérivással sem lenne gond. Aki tudja azt is írja le miket kell ahhoz csinálni,ha tudtok oldalt is linkeljetek köszi!
De én nem csak a viselkedésüket akarom csinálni,
hanem átalakulni vámpírrá!Az egész életem megváltozna!Elegem van olyan uncsi az életem,csak ez segít!Max.vérfarkas esetleg de az nem annyira akarok lenni:/
Előre is köszi!
Hát ha olvastál volna valami normális vámppírregényt is, rég rájöttél volna, hogy HA lennének is vámpírok, egy ilyen becsvágyó, sunyi alakot csak áldozatnak tartanának. HA különleges lennél és megtetszenél valamelyiknek eléggé, akkor csinálna belőled vámpír.
De javaslom én is az orvost, meg kicsit többet tanulj, ne a tvájlájtot bámuld, és nőlj fel, ha már elmúltál 12éves és iyleneket kérdezel.
vámpír nincs , ezek legendák vagy igazak voltak vagy nem.mai korban tuti nincs. energia vámpír meg sok van: Alekosz lassan az:D
tul sok alkonyatot nézel
de tényleg az szeretnék lenni :S
milyen jó lenne már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!