Hogyan váljak vámpírrá (fontos)?
Hali!
Biztos valakinek furán hangzik a kérdés de komoly!
Neten írnak pár dolgot de abból nem tom megvalósítani :S
Szóval segítséget szeretnék kérni!
A családomban van energiavámpír!
De én rendesen vámpír akarok lenni! A vérivással sem lenne gond. Aki tudja azt is írja le miket kell ahhoz csinálni,ha tudtok oldalt is linkeljetek köszi!
De én nem csak a viselkedésüket akarom csinálni,
hanem átalakulni vámpírrá!Az egész életem megváltozna!Elegem van olyan uncsi az életem,csak ez segít!Max.vérfarkas esetleg de az nem annyira akarok lenni:/
Előre is köszi!
Én is szeretem a vámpirokat,ha akkarsz róla beszélni írj.
De amugy nem léteznek és nem lehetsz az sehogy se.
Majd írj ha akkarsz vellem beszélni róla.
A vérivás rendben lenne? No és az ember ölés? Rendben lenne az is, hogy semmit nem éreznél többé? Rendben lenne hogy képtelen lennél a világgal változni?
Hagyd ezt a vámpír dolgot, hidd el, nincs mód rá, hogy az legyél.
Arra viszont van, hogy felrázd az életed: gondold át, mit szeretsz illetve szeretnél csinálni. Mi az amire vágysz, de eddig nem tetted meg, és kezd el ezt a kis listát végigvinni, és keresni a többi lehetőséget a szokottól eltérő tapasztalatokra.
Érdemes a világlátásodon is változtatni egy kicsit, és újra megteremteni a helyed a változott világodban. Imádod a fantasyt? Éld meg a világot úgy, hogy mosolyogj egy különlegesen szép virágra, mintha tündér lenne.. próbáld meg a napod eseményeit más nézőpontból újra megélni, esetleg regénybe foglalni :)
kezdetnek pedig javaslom, hogy haverokkal menj el ide egy órára:
Könyörgöm , a 21-dik században vagyunk !? Nem gondolhatod komolyan..
amugy:
30 dkg liszt
4 tojás
4 dl tej
1 evőkanál porcukor ( ízlés szerint )
olaj vagy zsír
szódavíz
só
A tojásokat elkeverjük a porcukorral, egy kevés sóval, a liszttel és a tejjell. Ha szükséges annyi szódavizet adunk hozzát, hogy körülbelül tejszín sűrűségű, csomómentes tésztát kapjunk. A palacsinta tésztát legalább fél órát pihentetjük, majd lehetőleg teflon bevonatú serpenyőben pirosra sütjük a palacsinta mindkét oldalát. Ez a mennyiség kb. 20-25 palacsintához elegendő, attól függően, ki milyen vastagon szereti a palacsintát.
Ha ezt megeszed egyből átváltozol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!