Hogyan válhatok vámpírrá? Egyáltalán lehetséges ez?
17:10
Há most pontozz le b*kker XD
vámpírok vannak, de nem ilyen vérszívó vámpírfogú mittom' én mik..."vámpír pároknál" egy fajta szertartás is van, hogy párjukból kinyernek 1-2 csepp vért, de nem literszám...googlén biztos megtalálod a módját
Amúgy ha nagyon kíváncsi vagy az "újhold" című filmet láttam azt is feliratosan, de amióta nagy divat lett ez a vámpírkodás, azóta sok fiatal azzá akar válni...
na mindegy, lehet én vagyok maradi, menj Erdélybe ott tuti találsz
17:25 , nem pontozok le senkit :D
én csak annyit írtam hogy nem biztos hogy a fényben ragyogó gyökér vámpírság érdekli.. báár kitudja.
nem ismerem az illetőt :D
szia :)
elég sokba kerül... :S DE LEHET
megkell a fogadat hegyesre csináltatni meg ilyesmi :)
nézz utána a google-ba...
és am most tom hogy hülyének néztek,de van ilyen stílus... és vért is isznak,bár nem repülnek xD és örök életük sincs :D
És lepontozott a sok okos vámpírfetisiszta, mert nem léteznek vámpírok...
Kérdező, ha szerinted vannak vámpírok, azt áruld már el, hogy miért nem látott még senki egyet sem a büdös életben? Gondolod, hogyha léteznének élőhalottak, azt olyan könnyű lenne eltitkolni? De megnyugtatlak, fizikai képtelenség a létezésük, mert egy halott nem képes funkcionálni más emberek magába szívott vérével -.-
Mellesleg. Szerinted milyen természetfeletti lények léteznek még? A szellemeket most hanyagoljuk, mert bár az sem bizonyított, így is túl sok fanatikus van, aki beképzeli magának. Szóval mire gondolsz? Unikornisokra meg démonokra, hm? Mutass már egyetlen bizonyítottan létező "természetfeletti" lényt is plíz, csak hogy legyen egyáltalán valami alapja ennek az egész kérdésnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!