Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan válhatok vámpírrá?...

Hogyan válhatok vámpírrá? Egyáltalán lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 16:42
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

hát erről senki nem tud semmit. csak találgatni lehet az egész témával kapcsolatosan. van egy bizonyos betegség amit gondolom sokan ismernek : porfiria. jellegzetessége a sápadt bőr fényérzékenység stb. de szerintem nem kell bemutatni.

viszont azt hogy a vámpír más vérén él azt nem értem. nem mondom hogy lehetetlen hisz már halott.. nem tudom.

ez az egész nagyon bonyolult. és egyébként ha netán léteznének aminek esélye csekély de ha mégis gondolom nem az utcán rohangálnának és ordibálnák hogy vámpír vagyok..

azt meg hogy a tudosók nem támasztották alá hogy vannak meg ilyenek az hülyeség.. miért kéne mindenre tudományos magyarázatot találni? nem érdekesebb úgy az élet ha van benne egy kis titokzatosság..

amit még soha nem láttunk az nem biztos hogy létezik. szellemet se láttam még de nem kételkedem benne hogy van.

bármi lehet. csak épp nem tudunk róla...

2011. febr. 5. 18:32
 22/46 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy nem létezik*
2011. febr. 5. 18:33
 23/46 anonim ***** válasza:
Manapság már csak elmegyógyintézetekben találkozhatsz vámpírokkal, ők viszont örömmel segítenek. Menj be a legközelebbibe és mondd el a portán, hogy mit szeretnél.
2011. febr. 5. 18:53
 24/46 anonim ***** válasza:
Erre is akartam valami Seuso-ügyes,HAARP-os baromságot válaszolni,de ez már olyan szinten szánalmas,hogy elment tőle a kedvem.
2011. febr. 5. 18:59
 25/46 anonim ***** válasza:

azért gondolom a kérdező arról álmodozik hogy egy vámpír felfigyel rá megtetszik neki leszólítja jóba lesznek és minden happy. kis idő múlva ő maga is vámpír lesz stb..

ez szép.. szép álmodni..

2011. febr. 5. 19:04
 26/46 anonim válasza:
ember lehetséges hogy baj van az elméddel?
2011. febr. 5. 20:49
 27/46 anonim válasza:
Úgy lehet vámpír ha egy denevért meg eszel és kiszívod 8 tehénvérét egy szívó szálal és aztán igyál is kis alvadt vért és ha még nem hánytál akkor jöhet a rituálé meg fogsz 1 denevért és élve kezeddel meg enni és talán át változol. Ha már a tehén kiszívásnál hánytál előröl kell kezdeni.
2011. febr. 5. 23:01
 28/46 anonim ***** válasza:
0%

Na figyeljetek én azt mondom:

-lehet hogy létezik

-lehet hogy nem

Ezt mi normális emberek normális és alultáplált ésszel nem tudjuk eldönteni. Amit mi átlagos emberek tudunk a vámpírokról,vérfarkasokról,szellemekről stb.....

az semmi ahoz képest amit a tudós emberek felfedeztek.Ők tudják rá a választ de attól hogy azt mondják a tévében hogy ,,igenis nem léteznek vámpírok!,, attól nem szabad nekik hinni,ők bármit mondhatnak és bármit eltittkolhatnak nincs nekik megtiltva külön hogy az igazat mondják.

És másrészt:

nem hiszem azt se hogy egy ,,sötét,, sikátorba eljőjönne egy vámpír és kiszívná az összes véred,ez csak a románok

hülyesége akik inkább kézműveseket kerestek minthogy ,,okos és értelmes,, embereket kerestek volna akik meg monták volna az igazat.

Magyarúl:

Aki ezt az egész dolgot meg akarja tudni az mennyen el felfedező útra és majd ő megtudja azt amit lehet hogy csak

kevesen tudnak,de lehet az is hogy nem talál semmit és ,,talán,, fényt derít az igazságra.

Így lehet csak ezeket a dolgokat megtudni ha az ember a saját tudományából és okosságából tanulja meg hogy ezek a dolgok egyáltalán lehetségesek-e?

Köszi a figyelmet

2011. febr. 6. 17:38
 29/46 anonim ***** válasza:
17:38: látszik, hogy nem sok fogalmad van a tudomány működéséről. Az nem a CIA.
2011. febr. 6. 22:21
 30/46 anonim válasza:

Mi sem egyszerűbb ennél!

Csak ki kell olvasnod a TwiLightot még 377szer, és automatikusan vámpír leszel!!!! Nem kamu, a szomszédnak sikerült!

2011. febr. 7. 22:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!