Szellem volt? (lent)
Figyelt kérdés
Este felkeltem éjjel fél 3 kór (2:28) kór és meg néztem az órát próbáltam vissza aludni mikor valami nagy csattanást hallatom kimentem a konyhába és látom hogy az összes polc le van szakadva és egy embernek kinéző volt és lebegett és elindult felém de én mozdulni se tudtam és át ment rajtam próbáltam meg figyelni az arcát de homályos volt és hátra néztem nem láttam semmit. Aztán próbáltam vissza aludni de nem tudtam reggel fúrtam vissza a polcokat mi volt az a lény ?2011. febr. 4. 23:30
31/31 anonim válasza:
Lehet, hogy félálomban voltál és keveredett az álom a valósággal: a polc valóban leszakadt, de a szellemet csak álmodtad. Szokott ilyen lenni, amikor az álom követi azt, ami a valóságban történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!