Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem volt? (lent)

Szellem volt? (lent)

Figyelt kérdés
Este felkeltem éjjel fél 3 kór (2:28) kór és meg néztem az órát próbáltam vissza aludni mikor valami nagy csattanást hallatom kimentem a konyhába és látom hogy az összes polc le van szakadva és egy embernek kinéző volt és lebegett és elindult felém de én mozdulni se tudtam és át ment rajtam próbáltam meg figyelni az arcát de homályos volt és hátra néztem nem láttam semmit. Aztán próbáltam vissza aludni de nem tudtam reggel fúrtam vissza a polcokat mi volt az a lény ?
2011. febr. 4. 23:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
37%

hasonlóak nekem mindig a haverommal történnek de sztem

ő is egy kicsit felnagyítja lehet h kevés levgőt v vizet kaptál attól is halucinálhatsz de hogyha télleg a polcokkal

télleg az történt amit mondtál akk az már bizonyíték sz'al

a halucináció kizárva...

2011. febr. 5. 09:19
 12/31 A kérdező kommentje:
ja vágom hogy mindenki örültnek néz de igaz de mi volt az ?
2011. febr. 5. 09:55
 13/31 anonim ***** válasza:
43%

Figyu eloszor kopogo szellemre gondoltam ,de ugytudom h azokat nem lehet latni csak hallani.Mikor osszetortenk valamit,ebben az esetben polc szakadt le.

Mivel lattad ,az arcara nem emlekszel ?Mert akkor lehet ,hogy egy elhunyt szemely az akit szerettek.

Es magyarazat arra h nem tudtal mozdulni...Hat minden bizonyal az ,hogy a szellem lete miat, szerintem...

Na de ha meg lesz ilyen akkor javaslom ,hogy hivj szakertot vagy hazat szentelni mert komoly bajok is lehetnek belole...

2011. febr. 5. 13:57
 14/31 anonim ***** válasza:
82%

"Este felkeltem éjjel fél 3 kór (2:28) kór"

Már rögtön az első pár szóból kiderült, hogy kamu. De jó a képzelőerőd!

2011. febr. 5. 15:08
 15/31 anonim válasza:

hűha, és én még azt hittem, hogy nekem kell félnem

nálunk van egy suttogó szellem, azt hiszem, de lehet, hogy csak beképzeljük tesómmal

csak mi ketten halljuk, szüleim nem

nem mindig beszél, de ha megszólal tényleg suttog

semmi mást nem csinál, csak suttog

de úgy be vagyok tőle szarva, mint az állat

2011. febr. 5. 16:48
 16/31 anonim ***** válasza:
énmeg nem hiszek az ilyenekben. ennyi,meg egy bambi
2011. febr. 5. 18:51
 17/31 anonim ***** válasza:
75%

ha álmodik, akkor hogy szakadhattak le a polcok?

mellesleg lehet rossz szándékú szellem is

2011. febr. 5. 20:32
 18/31 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy gyengék a falak, s azért esett le a polc.. 2:28kor meg álmos lehettél kicsit, nem?
2011. febr. 6. 15:30
 19/31 anonim válasza:
én hiszek is neked de egy kicsit nem 98 szazalekba igen 2 szazalekba nem mert mar velem is tortent furcsa dolog de velunk ilyesztobb!!!!!!!Ugy hogy semmi baj!!!!!
2011. febr. 7. 13:55
 20/31 anonim válasza:
utolsó kommentelő! leírnád hogy mik voltak azok a furcsább események ?
2011. febr. 8. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!