Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem volt? (lent)

Szellem volt? (lent)

Figyelt kérdés
Este felkeltem éjjel fél 3 kór (2:28) kór és meg néztem az órát próbáltam vissza aludni mikor valami nagy csattanást hallatom kimentem a konyhába és látom hogy az összes polc le van szakadva és egy embernek kinéző volt és lebegett és elindult felém de én mozdulni se tudtam és át ment rajtam próbáltam meg figyelni az arcát de homályos volt és hátra néztem nem láttam semmit. Aztán próbáltam vissza aludni de nem tudtam reggel fúrtam vissza a polcokat mi volt az a lény ?
2011. febr. 4. 23:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a Paranormal Activity 2 volt!!
2011. febr. 9. 16:26
 22/31 Willisz ***** válasza:
igen nagyon is hasonlít ami furcsa az 1be is mindik hajnali 2-és 3 között történtek ha jól tom na mind1 ez azért kamu mert ijen történik 100 fotó csináltam volna és már lenne bizonyíték hogy vannak szelemek
2011. febr. 11. 15:01
 23/31 anonim ***** válasza:

1. fél 3 az hajnalban van nem este

2. mozdulni se tudtaál mégi átmentél rajta xd ??

2011. febr. 11. 17:39
 24/31 anonim válasza:
én elhiszem, mert nálunk is volt valami a konyhában, de én nem láttam.
2011. ápr. 19. 15:56
 25/31 anonim ***** válasza:
Hát ha valóban megtörtént veled, s úgy történt, ahogy leírtad, akkor nyilván az volt valami. S ne próbáld meg bemesélni magadnak, hogy képzelődtél, halucináltál, rossz napod volt, mert ha valóban láttad, akkor az ott volt. Nem biztos hogy szellem, de lehet. Ritka jelenségek ezek.
2011. ápr. 25. 17:56
 26/31 anonim ***** válasza:

ahha... néha az álmok valóságnak tűnnek. És amikor leesettegy kép a falunkról egy kb. 2cm-es szögről, de a szög fennmaradt a falon?

mindenre van racionális magyarázat. (majdnem mindenre XD)

2011. jún. 14. 09:20
 27/31 anonim ***** válasza:
77%

17:39

a szellem ment át a kérdezőn

nem a kérdező a szellemen -.-"

2011. jún. 16. 14:11
 28/31 anonim ***** válasza:

Olvassátok csak végig az első oldalon a kommenteket!

Kérdező: Ez tegnapelőtt történt..

Pár kommenttel arrébb: Ez komolyan megtörtént velem tegnap.

KAMU!

2011. júl. 1. 18:35
 29/31 anonim válasza:
kamu hülyegyerek összes polc...-.-.-.-.- PFFFF
2011. júl. 5. 18:20
 30/31 Tibroda ***** válasza:
Én egy szellem szakértő vagyok és azt ajánlom hogy tisztísd le magad vagyis olyan szellemes dolgokall én még kezdő vagyok. Lehet hogy beléd bujt vagy elment.
2011. júl. 31. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!