Szellem volt? (lent)
Figyelt kérdés
Este felkeltem éjjel fél 3 kór (2:28) kór és meg néztem az órát próbáltam vissza aludni mikor valami nagy csattanást hallatom kimentem a konyhába és látom hogy az összes polc le van szakadva és egy embernek kinéző volt és lebegett és elindult felém de én mozdulni se tudtam és át ment rajtam próbáltam meg figyelni az arcát de homályos volt és hátra néztem nem láttam semmit. Aztán próbáltam vissza aludni de nem tudtam reggel fúrtam vissza a polcokat mi volt az a lény ?2011. febr. 4. 23:30
2/31 A kérdező kommentje:
nem az ez komolyan meg törtét velem tegnapelőtt
2011. febr. 4. 23:35
3/31 anonim válasza:
hát akkor komolyan a frászt hozod rám. lehet beképzelted.... vagy földrengés volt. :D:D::DD bár még mindig nem hiszem el de azért félelmetes....
5/31 A kérdező kommentje:
ez komoly tegnap este törtét és nagyon meg ijedtem
2011. febr. 4. 23:40
6/31 anonim válasza:
Akkor csináltass egy CT-t. Lehet agydaganatod van, azért halucinálsz. Nem vicc. Lényeg, hogy vizsgáltasd ki magad nagyon gyorsan.
7/31 anonim válasza:
ez azért durva én nagyon félnék te nem féltél vagy megijedtél? nem tudok erre nagyon válaszolni inkább érdeklődnék
8/31 A kérdező kommentje:
De nagyon meg ijedtem úgy hogy moccanni se tudtam
2011. febr. 5. 00:00
9/31 anonim válasza:
rám hoztad a szívbajt,visziont ez vagy kamu,vagy álmodtad,vagy tumorod van,vagy pedig a kialvatlanságtól hallucinálsz
10/31 anonim válasza:
Hát ha ez velem történne, nem itt írkálnék hanem egy diliházban a sarokban ücsörögve merednék magam elé egy életen át, az biztos :S Csak remélni merem, hogy hülyítesz minket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!