Mik ezek az álmok? Valóságosak tényleg vagy miért vannak? FÉLEK ELALUDNII HELP
Az van hogy kb úgy 1 hete kezdőött az egész apró dolgokkal hogy azt álmodtam hogy a konyhában vagyok eszek majd leütnek., és erre reggel kelt anyum a konyhában hogy miért itt alszok pedig én nem is mentem le meg semmi és pár napig ilyenek
VISZONT
mára virradóra nagyon brutális dolog történt még most is félek az volt hogy azt álmodtam hogy egy nagyon csúnya torz arcú ember kerget a lakásba és a fürdőszobába telibe szúrta a hasam egy konyha késsel el kezdett ömleni a hasambol a vér de én kézen rugtam és kiesett a kezéből a kés rohantam be a nappaliba összestem majd jött megint a csúnya ember el kezdett folytogatni síkítozni próbáltam majd egyszer csak felkeltem anyu szolt az emeletről hogy minden rendben van e én pedig ott hevertem a földön montam neki hogy igen csak láttam 1 pókot bementem a fürdőbe hogy megmossam az arcom egy kicsit mikor beértem láttam hogy csupa vér ott minden és ott a kés majdnem összeestem gyorsan feltakarítottam nehogy anyuék meglássák a kést pedig betettem a fiókomba.
de rajtam semmi vágás nem volt ,nagyon félek nem merek már aludni sem kérlek segítsetek hogy mi volt ez
16:57
nekem is egyből a fürdőszobás jelenet ugrott be az It-ből:D
sebaj, a következő történetet jobban átgondolja és úgy adja be nekünk:)
Velem egyszer az volt, hogy álmomban megkerestem a kulcsot és kizártam a bejárati ajtónkat.. (kb.9évesen.) Persze erre nem emlékeztem úgy mesélték anyuék. Rossz álmaim NEM voltak.. Szóval csak óvatosan, nehogy az utcán köss ki egy rossz álom miatt!
Amúgy meg elhittem a sztorit mindaddig míg nem írtad le, hogy vér volt a fürdőszobában..Ez LEHETETLENSÉG! Ha megtörtént akkor meg siess szakemberhez, mert ez már pszichiátriai eset!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!