Tegnap előtt kezdődött, hogy nagyon valóságosak lettek az álmaim. Mért van ez?
Nem alvásparalízis.
Amúgy üdva tudatos álmodók körében:)
Élvezd amig lehet
ez nem alvásparalízis. az alvásparalízis az álmodban törté-nő bénulást jelenti tömören, ami álmokkal van egybekötve de köze sincs ahoz hogy mennyire emlékszel az álmaidra.
tudatos álmodsnak is csak távolról nevezném, hiszem az hogy emlékszik rá, még nem jelenti hogy tudatos.
szerintem itt egyzserűen annyiről van szó hogy megváltozott az alvástendenciád. ha túl mélyen alszunk és hirtelen ébredünk elfelejtjük az álmainkat. valószínű most éppen annyit alszol amennyi jo, és ezért emlékszel rájuk tisztán.
Köszi a válaszokat !! igen, mind a 4-5re (mert tudományosan bizonyított tény,hogy annyit álmodunk egy nap.)
Amúgy egy ideje elkezdtem írkálni, hogy mire emlékszek az álmaimból, még azonnal, ébredés után, és minden egyes részletét meg is néztem egyből az álmoskönyvben.
...talán ettől lehet ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!