Assassins creed 2-ben valóságosak az ugrálások, mászások?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy például amikor van ilyen sok farúd vagy mi,hogy olyan gyorsan tényleg lehet egyikről a másikra ugrálni?Egyik oszt társam aztmondta h ő neki nemtudja ezt senki sem neki bemagyarázni:D de azért én kiváncsi lennék h tényleg lehet e ilyen gyorsan ugrálni 1-ikről a másikra.2011. aug. 9. 08:19
1/5 anonim válasza:
talán a légtornászok megtudnák csinálni, azok nagyon erős emberek :D
2/5 anonim válasza:
Egy része biztos lehetséges, de hogy kiálló téglákon senki sem fog olyan gyorsan felmászni egy házon vagy úgy egyáltalán, mint a játékban, az is biztos. Egyszerűen nem hiszem, hogy az emberi ujjak kibírnának egy ekkora terhelést és megtartanák a testet. A farudakon való ugrálás még okés, az tuti nem lehetetlen.
3/5 anonim válasza:
szerintem ez eléggé valós .... láttam már videót ahol egy vízre terített bambuszszőnyegen futott az ember 10-12métert (a víz 2 méteres volt)
4/5 anonim válasza:
a felmászás talán lehetséges, de amikor zuhan 10 métert majd fél kézzel elkap egy kiálló téglát és megtartja magát, na ilyen tuti nincs
5/5 anonim válasza:
Az nem valós benne, hogy mindezt körülbelül 5 tonna súlyfelesleggel csinálod, ami mellett a fegyvereid és a két egyenként 5kilós hidden bladeek elhanyagolható! Kiszámoltam, hogy mivel a játék vége felé kb. 500 000 florencet gyűjtesz össze (az egyszerűség kedvéért számoljunk 10 grammal) akkor 5000 kiló, tehát 5 tonna aranypénzed van, egy bőrszüttyőben. Még akkor is, hogyha egy érme csak (CSAK) egy köbcenti, fél köbméter a térfogata az összes pénzednek, arról nem is beszélve, hogy nem illeszkednek egymásba tökéletesen. Namost, ha ennyi cuccal egy katedrális tetejéről fejestugrasz egy szénás szekérbe, és a szekér nem törik szét, és te életbenmaradsz, akkor innen tudod, hogy bizony nemépp valósághűre tervezték. Ennek ellenére az assassin's creed nagyon király, az egyik kedvenc játékom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!