Assassins Creed Revalations multiplayer?
Figyelt kérdés
Láttam videóban a multiplayer változtatásokat és szerintem eléggé ratyi..pl az a capture the flag egyszerűen felesleges..plusz a multiplayer karakterek nagyon szarok..szerintetek menni fog az ACBrotherhood multija vagy mindenki átáll a revalationsra?remélem nemszüntetik meg a brotherhood multiját mert sztem sokkkal jobb.. és remélem hogy még azzal is fogja sok ember tolni.2011. okt. 12. 20:13
1/4 anonim válasza:
itt mire kell válaszolni?
honnan tudnánk hogy átáll-e mindenki a revalations-ra, most őszintén
2/4 A kérdező kommentje:
Én nem kérdezek tulajdonképpen hanem véleményeket vártam^^
2011. okt. 13. 07:01
3/4 A kérdező kommentje:
mondjuk h ki hogyan látja....
2011. okt. 13. 07:01
4/4 anonim válasza:
Biztos, hogy nem fogják megszüntetni a brotherhood multit, viszont nézz utána egy kicsit alaposabban a revelations-nek, mert én jópár cikket elolvastam, és rohadtjó lesz! A capture the flag nekem sem jön be annyira, bár ugye még nem játszottam vele, viszont van egy olyan játékmód aminagyon érdekel, ami igazából wanted, csak nagyon kicsi térképen és radar nélkül. A karakterek valóban nem túl fantáziadúsak, viszont sokkal több dolgot személyre tudsz majd szabni(gondolok itt ruhákra például) És kétfajta fegyvered is lesz, azis elég izgalmasnak ígérkezik. Én aztmondom, hogy majd meglátjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!