Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik ezek az álmok? Valóságosak...

Mik ezek az álmok? Valóságosak tényleg vagy miért vannak? FÉLEK ELALUDNII HELP

Figyelt kérdés

Az van hogy kb úgy 1 hete kezdőött az egész apró dolgokkal hogy azt álmodtam hogy a konyhában vagyok eszek majd leütnek., és erre reggel kelt anyum a konyhában hogy miért itt alszok pedig én nem is mentem le meg semmi és pár napig ilyenek

VISZONT

mára virradóra nagyon brutális dolog történt még most is félek az volt hogy azt álmodtam hogy egy nagyon csúnya torz arcú ember kerget a lakásba és a fürdőszobába telibe szúrta a hasam egy konyha késsel el kezdett ömleni a hasambol a vér de én kézen rugtam és kiesett a kezéből a kés rohantam be a nappaliba összestem majd jött megint a csúnya ember el kezdett folytogatni síkítozni próbáltam majd egyszer csak felkeltem anyu szolt az emeletről hogy minden rendben van e én pedig ott hevertem a földön montam neki hogy igen csak láttam 1 pókot bementem a fürdőbe hogy megmossam az arcom egy kicsit mikor beértem láttam hogy csupa vér ott minden és ott a kés majdnem összeestem gyorsan feltakarítottam nehogy anyuék meglássák a kést pedig betettem a fiókomba.

de rajtam semmi vágás nem volt ,nagyon félek nem merek már aludni sem kérlek segítsetek hogy mi volt ez

2011. jan. 24. 09:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
Talán nem minden este horrorfilmekkel kell elaludni. Nézzé egy kis romantikát, oszt aludj! CSűű
2011. jan. 24. 10:14
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

Ha nem kamu a kérdés akkor sürgősen menj el orvoshoz. Nem tudom a pontos szakkifejezéseket, de vannak alvajárók. Ilyenkor mivel alszol nem vagy tudatában annak amit csinálsz, ha ezek ilyen rémálmokkal vannak kombinálva akkor könnyen kárt csinálhatsz magadban vagy másban is. Anyukáddal mindenképpen beszélj, hidd el ismer téged és tudja nem hazudsz és nem fog félvállról venni vagy kinevetni.

Nemrég kapott fel a sajtó vmi pedofilbotrányt ahol az apa megerőszakolta álmában a 8 éves kislányát, és ott is valami hasonlóról volt szó. Szóval ne várd meg amíg bajt csinálsz.

2011. jan. 24. 10:23
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Még az jutott eszembe hogy barátnőm kisöccsét még régen állandóan innen-onnan szedték össze. Kiment az erkélyre vagy az udvarra álmában. Szóval ezzel ne játsz ha komoly.
2011. jan. 24. 10:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Az ember hogy néz ki? Megégett? Vagy hogyan? Egyébként szerintem is menj orvoshoz.
2011. jan. 24. 15:22
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
ÚÚÚ szegénykém igen tényleg menj el orvoshoz vagy vegyél be egy altatót ma és akkor az szerintem ágyban tart és tényleg beszélj anyuddal és ha még egyszer netalán találnál egy nyomot akkor pedig mondd anyudnak lehet hogy csak valamiért ők tették oda mondjuk nem tom hogy kerülhetett oda a vér ha nem te tetted oda de az magátol nem megy oda valaki odatette de nem tudjuk ki és én is alvajáro vagyok kiabálok álmomban reggelre kék zölden kelek és azért mert ütögetem magam meg már egyszer odáig fajultak a dolgok hogy az ablakomat nyitottam ki és valószínűleg ki akartam ugrani!! és derítsd ki hogy került oda a VÉRR! és mindenek előtt NYUGODJ MEG nekem bármikor írhatsz ! :)
2011. jan. 24. 15:37
 6/13 anonim ***** válasza:
41%

"igen csak láttam 1 pókot" - Ezt mondta az egyik kislány egy Stephen King könyvéből készült horrorfilmben, mikor egy csomó vért látott a mosdókagylóban és az apja felkiabált neki, hogy minden rendben van-e?

Szóval, ha kamukérdés, akkor nagyon vicces, ha-ha! :D

De ha nem kamu, akkor valószínűleg hallucinálsz és összekevered a valóságot a képzelettel, úgyhogy azonnal menj dokihoz, az ilyesmi kezelhető!

2011. jan. 24. 16:57
 7/13 anonim ***** válasza:
29%
Ha ha. Bukta:)
2011. jan. 24. 20:22
 8/13 anonim ***** válasza:
41%
nem vagy alvajáró?
2011. jan. 25. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

sztem is orvoshoz kellene menned először!!!!!!!! ha pedig nem segít a dolog, akkor minél előbb egy táltosközpontba. vagy pedig írj nekem van olyan ismerősöm, aki ezotériával foglalkozik. nehéz lenne így elmagyarázni, de lehet az is, hogy valami ilyen téren van a gond. de először doki MINDENKÉPEN!!!!

email címem:halaszi88@hotmail.com

2011. jan. 28. 11:01
 10/13 Toma Dominik ***** válasza:
Tiszta rémálom az elm utcában
2011. ápr. 6. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!