Mik ezek az álmok? Valóságosak tényleg vagy miért vannak? FÉLEK ELALUDNII HELP
Az van hogy kb úgy 1 hete kezdőött az egész apró dolgokkal hogy azt álmodtam hogy a konyhában vagyok eszek majd leütnek., és erre reggel kelt anyum a konyhában hogy miért itt alszok pedig én nem is mentem le meg semmi és pár napig ilyenek
VISZONT
mára virradóra nagyon brutális dolog történt még most is félek az volt hogy azt álmodtam hogy egy nagyon csúnya torz arcú ember kerget a lakásba és a fürdőszobába telibe szúrta a hasam egy konyha késsel el kezdett ömleni a hasambol a vér de én kézen rugtam és kiesett a kezéből a kés rohantam be a nappaliba összestem majd jött megint a csúnya ember el kezdett folytogatni síkítozni próbáltam majd egyszer csak felkeltem anyu szolt az emeletről hogy minden rendben van e én pedig ott hevertem a földön montam neki hogy igen csak láttam 1 pókot bementem a fürdőbe hogy megmossam az arcom egy kicsit mikor beértem láttam hogy csupa vér ott minden és ott a kés majdnem összeestem gyorsan feltakarítottam nehogy anyuék meglássák a kést pedig betettem a fiókomba.
de rajtam semmi vágás nem volt ,nagyon félek nem merek már aludni sem kérlek segítsetek hogy mi volt ez
Ha nem kamu a kérdés akkor sürgősen menj el orvoshoz. Nem tudom a pontos szakkifejezéseket, de vannak alvajárók. Ilyenkor mivel alszol nem vagy tudatában annak amit csinálsz, ha ezek ilyen rémálmokkal vannak kombinálva akkor könnyen kárt csinálhatsz magadban vagy másban is. Anyukáddal mindenképpen beszélj, hidd el ismer téged és tudja nem hazudsz és nem fog félvállról venni vagy kinevetni.
Nemrég kapott fel a sajtó vmi pedofilbotrányt ahol az apa megerőszakolta álmában a 8 éves kislányát, és ott is valami hasonlóról volt szó. Szóval ne várd meg amíg bajt csinálsz.
"igen csak láttam 1 pókot" - Ezt mondta az egyik kislány egy Stephen King könyvéből készült horrorfilmben, mikor egy csomó vért látott a mosdókagylóban és az apja felkiabált neki, hogy minden rendben van-e?
Szóval, ha kamukérdés, akkor nagyon vicces, ha-ha! :D
De ha nem kamu, akkor valószínűleg hallucinálsz és összekevered a valóságot a képzelettel, úgyhogy azonnal menj dokihoz, az ilyesmi kezelhető!
sztem is orvoshoz kellene menned először!!!!!!!! ha pedig nem segít a dolog, akkor minél előbb egy táltosközpontba. vagy pedig írj nekem van olyan ismerősöm, aki ezotériával foglalkozik. nehéz lenne így elmagyarázni, de lehet az is, hogy valami ilyen téren van a gond. de először doki MINDENKÉPEN!!!!
email címem:halaszi88@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!