Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam "valakit" anya meg...

Láttam "valakit" anya meg tiszta ideg, és retteg! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Szóval.. kb. egy hete láttam egy fekete suhanó alakot, aki egyszercsak bejött a szobámba, odament a teknősbékám mellé, aki kepesztett, és majd az íróasztalom előtt baromi lassan ellebegett. Le is fotóztam, bár nem lett túl jó :S Mindegy.. Anyának megmutattam a képet, és elmondtam mindent arról a vmiről, de erre teljesen kiakadt, és el akar vinni Mezőkövesdre valami lélekgyógyítóhoz, meg tegnap beszélt a pappal, akivel ilyen elméleteket gyártanak, h biztos a VOLT depim miatt van ez, meghogy bentlakásos leánynevelő intézetbe kell mennem, mittomén sok hülyeséget összefecsegtek ezek ketten a hátam mögött... De anya nagyon kivan. Hogyan tudnék segíteni neki? Lenne még egy kérdésem. Amikor az íróasztal előtt ment, akkor rohadt lassú volt, aztán miután lekaptam őt eltűnt. Szerintetek mi volt a szándéka? Mert szerintem csak egy fotót akart magáról, vagy hogy elmondjam vkinek. Vagy ki akarta csinálni anyut :'( Ötletek? Várom a HASZNOS válaszokat

Üdv :)

15/L

2010. nov. 19. 07:54
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Visszaolvastam a válaszomat... bocsi, nem kívánok senkinek semmi rosszat, csak azért elég bunkók vagytok. nem kell olvasni a kérdést, mindenkinek jobb lenne úgy :D
2010. dec. 29. 20:23
 42/54 anonim ***** válasza:

23:03

Egyetértek,állj le a kokszrol,speedről,alkoholról,LsDről,metakvalonnal,ragasztóval,köptetővel,heroinnal,Rohypnollal,Klonopinnal,vicodinnal, és a többi kemény cuccrol és akkor talán nem fogsz képzelödni.Én mondom Ozzy többet drogozott mint te mégsem látott soha Idióta alakokat a szobályában akik kiakarták elégíteni orálisan.Nemtudom mit szedsz de álj le velem magadat ölöd meg vele,veszélyes ez főleg 15 évesen.

2010. dec. 29. 21:56
 43/54 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy az emberek hogy jópiznak ennek a ... Had ne mondjam ki minek.

Ez a kérdés egy jó nagy KAMU, van képem de a lélek doki azt mondta meg száll a mumus rizsa 15 évesen nagyon debil. Én nem írtam előbbre egy választ sem, de ha írtam volna és te meg így beszéltél volna. Elküldtelek volna a b*d*s any*db*

MINDEN VÁLASZOLÓT NAGYON SAJNÁLOK HOGY EGY ILYEN KIS KÖPEDÉK PALIRA TUDTA VENNI ŐKET.

Kérdező mégis mit gondolsz ki vagy te hogy a felnőtteket barmozhatod meg azt mondhatod nekik hogy takarodjanak innen..

Én szégyellem magam, mert ilyen kamaszok miatt mondják ránk hogy a mai fiatalság.. Szégyeld magad.. Te ajánlod a képet és mikor már mások várják akkor meg ők a barmok.

Mert ha azt mondtad volna hogy nem rakod fel a képet, akkor még azt mondom: oké! Jogtalanul követelik. DE ÍGY????

ÜDV. egy 13 éves lány

VÁLASZOLÓK: Ti meg mért nem szóltatok neki hogy így milyen jogon beszél? Még a lánytól kérnek bocsánatot..

2010. dec. 30. 20:17
 44/54 anonim ***** válasza:
akkor már anyudat meg a lélekdokit iskövetni fogja ez a fekete folt mert látták a képet nem?
2011. jan. 2. 15:03
 45/54 anonim ***** válasza:

Huhh, 13 évesen milyen nagy élettapasztalatod lehet, előttem előtti válaszoló :D

És milyen választékosan használod a szép magyar nyelv mégszebb szavait :D

Nem azért, én is 13 vagyok, és belátom, hogy sok dologról fogalmam sincs, és sokmidnenkit kiosztok, aki olyan dolgot állít, amit még én nem tapasztaltam.

Honnan tudod, hogy nincs természetfeletti? Onnan, hogy te még nem láttál se szellemet se tündért, se vámpírt se semmit? A levegőt se látod mégis tudod, hogy itt van körülötted...

2011. jan. 2. 16:11
 46/54 anonim ***** válasza:
Én meg hozzátenném, hogy te milyen jogon beszélsz így?
2011. jan. 2. 16:12
 47/54 A kérdező kommentje:

Hát valahogy senkinek sem tud meghatni a válasza :) Ez az ügy már le van zárva. És te? Kedves 13 éves taknyadék? Mit okoskodsz? Te milyen alapon oktatsz ki engem? Ha nem hiszed, akkor szard össze magadat. Nem tudok erre mit mondani. És amúgy már rég kitöröltem volna a kérdést, ugyanis már csak a fölösleges helyet foglalja itt ;) Akinek nem tetszik valami, az menjen szépen el innen :D

Szeretés van ! :D:D (L) (Y)

2011. jan. 3. 14:43
 48/54 anonim ***** válasza:
Én a helyedben bekakiltam volna és a kaki szaga elüzte volna azt a bácsit
2011. jan. 4. 20:24
 49/54 szilvo79 ***** válasza:
sziasztok!nem kellene bántani ezt a lányt!pár éve nekem is volt egy dolog,amit azóta sem tudok megmagyarázni magamnak.ápolónő vagyok,tanultam pszichológiát,pszihiátriát,mégis azt gondoltam,meghülyültem.fekete,csuklyás alakot láttam,nem volt arca.a családom,azt hitte elment az eszem.hónapokig rettegtem,ma is borzongok,ha eszembe jut.ő miért ne láthatta volna,azt a valamit,tiszta aggyal?!erre adjatok nekem választ?!
2011. jan. 13. 20:05
 50/54 anonim ***** válasza:

13 éves lány vagyok: na , most mondhatom nyugott vagyok de megint felhúztál azzal hogy taknyosnak neveztél azért mert nem hiszek egy olyan dologban ami nincs. Szerintem dilis és makacs vagy. De nem szeretnélek bántani, csak nekem szurja a szemem az hogy mindnki tőleg kér bocsánatot, pedig te barmoztál le mindenkit és külted el a jó népet az anyukba.

Pedig te ahhoz képest a Péterhez képest egy hisztis kölyök vagy/ én is.

De én legalább nem hiszek annyira ezekbe a dolgokba mint te (én 20%-ra hiszek, pont annyira hogy azért nem zárom ki)

de a kérdés FAKE

2011. jan. 21. 18:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!