Láttam "valakit" anya meg tiszta ideg, és retteg! Mit tehetnék?
Szóval.. kb. egy hete láttam egy fekete suhanó alakot, aki egyszercsak bejött a szobámba, odament a teknősbékám mellé, aki kepesztett, és majd az íróasztalom előtt baromi lassan ellebegett. Le is fotóztam, bár nem lett túl jó :S Mindegy.. Anyának megmutattam a képet, és elmondtam mindent arról a vmiről, de erre teljesen kiakadt, és el akar vinni Mezőkövesdre valami lélekgyógyítóhoz, meg tegnap beszélt a pappal, akivel ilyen elméleteket gyártanak, h biztos a VOLT depim miatt van ez, meghogy bentlakásos leánynevelő intézetbe kell mennem, mittomén sok hülyeséget összefecsegtek ezek ketten a hátam mögött... De anya nagyon kivan. Hogyan tudnék segíteni neki? Lenne még egy kérdésem. Amikor az íróasztal előtt ment, akkor rohadt lassú volt, aztán miután lekaptam őt eltűnt. Szerintetek mi volt a szándéka? Mert szerintem csak egy fotót akart magáról, vagy hogy elmondjam vkinek. Vagy ki akarta csinálni anyut :'( Ötletek? Várom a HASZNOS válaszokat
Üdv :)
15/L
Szia.
Feltudod tölteni a képet valahova?
Pl.: data.hu
Akkor többet tudnék mondani h mi történhetett.
Az,hogy miért jelent meg ez az árny,nem lehet megtudni.Lehet békés szándékkal,lehet nem,de az is lehet,hogy csak "eltévedt" :).Viccen kívül én magamról sem tudom,hogy hiszek-e az ilyenekben,de az íráos alapján nagyon zaklatott lehetsz ami azt jelenti,hogy amit láttatok az nem kis dolog volt.Szerintem egyenlőre felesleges bármit is csinálnotok addig,amíg újra meg nem jelenik.Ha ez nem történik meg addig felejtsétek el,vagy legalább tegyétek el ezt az emléket jó mélyre.Mondd meg anyukádnak,hogy ő se küldözgessen semmilyen intézetbe mert ezzel nem old meg semmit,hisz te sem vagy dilis,és ha ezt tenné veled csak rosszabbodna a helyzeted,és gondolom egy anya nem szeretné,ha a gyerekével ez történne.Tudom,nem olyan egyszerű,de hanyagoljátok egy időre ezt a dolgot,hogy minden visszaálljon a normális kerékvágásba.Majd akkor kell "pánikolni" ha újra megjelenik és bánt titeket.
UI:Egyébként nem biztos,hogy egy szellem volt,lehet,hogy tudományos alapja van ennek a jelenségnek amit el lehet magyarázni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!