Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam "valakit" anya meg...

Láttam "valakit" anya meg tiszta ideg, és retteg! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Szóval.. kb. egy hete láttam egy fekete suhanó alakot, aki egyszercsak bejött a szobámba, odament a teknősbékám mellé, aki kepesztett, és majd az íróasztalom előtt baromi lassan ellebegett. Le is fotóztam, bár nem lett túl jó :S Mindegy.. Anyának megmutattam a képet, és elmondtam mindent arról a vmiről, de erre teljesen kiakadt, és el akar vinni Mezőkövesdre valami lélekgyógyítóhoz, meg tegnap beszélt a pappal, akivel ilyen elméleteket gyártanak, h biztos a VOLT depim miatt van ez, meghogy bentlakásos leánynevelő intézetbe kell mennem, mittomén sok hülyeséget összefecsegtek ezek ketten a hátam mögött... De anya nagyon kivan. Hogyan tudnék segíteni neki? Lenne még egy kérdésem. Amikor az íróasztal előtt ment, akkor rohadt lassú volt, aztán miután lekaptam őt eltűnt. Szerintetek mi volt a szándéka? Mert szerintem csak egy fotót akart magáról, vagy hogy elmondjam vkinek. Vagy ki akarta csinálni anyut :'( Ötletek? Várom a HASZNOS válaszokat

Üdv :)

15/L

2010. nov. 19. 07:54
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
94%
Ha biztos nem kamu kérdés,nos akkor javaslom,hogy többet ne beszélj anyudnak ilyen élményekről ,ha nem akarsz a jóvoltából esetleg diliházban kikötni.Tartsd meg az ilyen jellegű élményeket magadnak(na meg persze nekünk).Szellem lehetett.Nem tud bántani.Ne foglalkozz vele,majd odébbáll.
2010. nov. 19. 20:14
 12/54 anonim ***** válasza:
várjuk a képet
2010. nov. 19. 21:14
 13/54 anonim válasza:
durva o.0 nem halt meg mostanában valakid? eseteleg anyukádnak?
2010. nov. 19. 21:48
 14/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A képet még nem tudtam feltenni, de majd fogom...

Utolsó válaszoló: az unokatesóim dédmamája halt meg (nekem nem volt rokonom)

2010. nov. 20. 11:38
 15/54 anonim ***** válasza:

Rakd fel a képet, és meg mondom neked hogy mi volt az. Háromszáz éve foglalkozom szellemekkel ! Egy fotóról meg tudom neked mondani!

Tisztelettel : Csendes Zoltán

2010. nov. 20. 11:53
 16/54 anonim ***** válasza:

"Rakd fel a képet, és meg mondom neked hogy mi volt az. Háromszáz éve foglalkozom szellemekkel ! Egy fotóról meg tudom neked mondani!

Tisztelettel : Csendes Zoltán"

Hány éves vagy? :D

2010. nov. 20. 12:27
 17/54 anonim ***** válasza:
480
2010. nov. 20. 12:56
 18/54 anonim ***** válasza:
képet én is várom,kivi vok rá
2010. nov. 21. 01:08
 19/54 anonim ***** válasza:

XDXD

no és hol akép? hm? :D

2010. nov. 21. 13:56
 20/54 anonim ***** válasza:
Nem lehet h az egy kvarkonius volt?
2010. nov. 21. 13:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!