Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam "valakit" anya meg...

Láttam "valakit" anya meg tiszta ideg, és retteg! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Szóval.. kb. egy hete láttam egy fekete suhanó alakot, aki egyszercsak bejött a szobámba, odament a teknősbékám mellé, aki kepesztett, és majd az íróasztalom előtt baromi lassan ellebegett. Le is fotóztam, bár nem lett túl jó :S Mindegy.. Anyának megmutattam a képet, és elmondtam mindent arról a vmiről, de erre teljesen kiakadt, és el akar vinni Mezőkövesdre valami lélekgyógyítóhoz, meg tegnap beszélt a pappal, akivel ilyen elméleteket gyártanak, h biztos a VOLT depim miatt van ez, meghogy bentlakásos leánynevelő intézetbe kell mennem, mittomén sok hülyeséget összefecsegtek ezek ketten a hátam mögött... De anya nagyon kivan. Hogyan tudnék segíteni neki? Lenne még egy kérdésem. Amikor az íróasztal előtt ment, akkor rohadt lassú volt, aztán miután lekaptam őt eltűnt. Szerintetek mi volt a szándéka? Mert szerintem csak egy fotót akart magáról, vagy hogy elmondjam vkinek. Vagy ki akarta csinálni anyut :'( Ötletek? Várom a HASZNOS válaszokat

Üdv :)

15/L

2010. nov. 19. 07:54
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
jee gyere kövesdre majd megmutatok a Movie-t :D xDDDDDDD
2010. nov. 21. 14:14
 22/54 anonim ***** válasza:
nem gondolod hogy kicsit gáz hogy itt mondod nekünk ezerrel hogy láttál valamit és a kérdés kiírása óta nem bírtad felrakni az a ***** képet?!
2010. nov. 23. 21:22
 23/54 anonim ***** válasza:

Basszus, legalább tölts fel egy nyamvadt képet, kíváncsivá tettél és ahogy elnézem sokakat! www.kepfeltoltes.hu és oda regizni sem kell és ha ez megvan csak másold be a direkt linket!

Kérlek!

2010. nov. 26. 20:35
 24/54 anonim ***** válasza:
KÉP!!!!!
2010. nov. 27. 01:54
 25/54 anonim ***** válasza:
köszönjük a kamu kérdést kép meg etesen van!
2010. nov. 28. 02:58
 26/54 anonim válasza:
amúgy szép történet! Melyik filmet nézted mert amiket leírtál ezek után megnézném én is:D
2010. nov. 28. 04:59
 27/54 nebula válasza:
kirazott a hideg...a kepet en is megneznem...
2010. nov. 29. 18:47
 28/54 A kérdező kommentje:

"Drága" válaszolók!

Titeket csak ez érdekelne. A k*rva kép, am meg azóta mindketten elmentünk a lélekgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy a SEHOVÁ sem tegyem fel a képet. Ez a kis lény egy energiaromboló volt, és csak ha közzétenném rátok is átszállna. Szóval a kérdésem nem kamu, ti vagytok önzőek és barmok. Titeket csak a friss hús érdekel, hogy lehessen csamcsogni rajta. Húzzatok innen a büdös p*csába, főleg te angol péter! Én segítséget kértem, ötleteket, h hogyan segíthetnék anyun és magamon, erre meg ti a követeltek egy szétmaszált, f*s képet. Tisztelet a kivételnek, akik NORMÁLIS válaszokat és tanácsokat adtak nekem, köszönöm is nektek :) De ti, képkövetelő marhák, kívánom nektek, hogy rátok szálljon a kis "haverom" és a ti anykátokat is ilyen helyzetbe taszítsa, mert megérdemelnétek... -.- idióta barmok!!!

2010. dec. 2. 14:00
 29/54 anonim ***** válasza:
8-|
2010. dec. 3. 10:23
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

szerinted normálisan reagáltad le az előbbit?!

nézzél magadba ,nem is ismerünk...

tegyük fel hogy velem történik meg,azt ne mond hogy téged nem érdekelne a kép...

tudod a nyomozók is a bizonyítékokra alapoznak nem pedig a dumára...

bocs ha belegázolok a lelkedbe, nem amint láttad nem csak én szerettem volna látni

nah mind1 nem kell mindent elhinni, lehet h tényleg igaz amit írtál...bocs hogy megbántottalak.

2010. dec. 3. 17:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!