Hogyan tudnék alkut kötni egy démonnal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy veszélyes és, hogy örültség de én ezt szeretném csinálni. Van aki itt már próbálta és ha igen, hogy sikerült illetve mit kér egy démon ezért cserébe? Lehet otthon is megcsinálni vagy sak temetőben vagy keresztúton lehet?2010. nov. 7. 13:09
51/55 :D:D válasza:
az ilyen kerdeseket csak azok kerdeznek akiknek nincs ki mind a negy kerekuk.vagy unjak az eletuket.nincs mit csinaljanak. ahelyet h ilyenekkel foglalkoznatok csinalhatnatok valami normalisabbat.s ha a kockazatos cuccokat szereted akkor ne itt bolonditsd a nepet.15\L
52/55 anonim válasza:
Hallod, nem néztél te egy kicsit sok Odaátot??? Persze, értem én, jó sorozat jó pasikkal. De nem kell komolyan venni a dolgokat amiket a kedves írók találnak ki.
53/55 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy ilyen elterjedt az Odaát (Supernatural) XD
Én is nézem... (bár a 6. évad nagyon rossz már...)
Amúgy a kereszteződés nem működik, azzal ne erőlködj. Bár lehet, hogy igen, majd kb 8 év múlva szólok, ha elkezdek láthatatlan kutyákat látni XD XD XD
54/55 anonim válasza:
WTF?!? Démonnal...alkut kötni... emberek már bocsi de nagyon de nagyon hülyék vagytok xD
55/55 anonim válasza:
MILYEN EGGYESSÉGET LEHET KÖTNI EGY DÉMONNAL?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!