Hogyan tudnék alkut kötni egy démonnal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy veszélyes és, hogy örültség de én ezt szeretném csinálni. Van aki itt már próbálta és ha igen, hogy sikerült illetve mit kér egy démon ezért cserébe? Lehet otthon is megcsinálni vagy sak temetőben vagy keresztúton lehet?2010. nov. 7. 13:09
21/55 anonim válasza:
persze. gondolom a te freemail cimed xD
22/55 anonim válasza:
Hát, alkudhatunk ha akarod, mit ajánlasz?:)
23/55 anonim válasza:
6 utan? Basszus. Pont akkora jon a kopogoszellem meg a zombi haverom sorozni (kopogoszellem nagyon kivan, farkasember megkettyintette a hugat, Bloody Maryt...). Na, majd holnap.(:
24/55 anonim válasza:
Nem... :D csak az ördög haver adta meg a múltkor :)
25/55 anonim válasza:
Elmész egy kereszteződéshez, a közepén elásol néhány személyes holmit. Megjelenik a démon, megmondod mit akarsz, a végén egy csókkal megpecsételed az alkut és 10 éved van hátra, hogy élj. Utána pokolra kerülsz.
26/55 anonim válasza:
úristen de bírom a kamaszokat (én is az vok) olyan hülyeséget tudnak mondani hogy belehalok a röhögésbe :DDDDDD 6kor jönnek a kopogó szellemek meg a zombi haverooook xDDDDD! na meg az ímél cím :D úgy barátkoznék veletek:DDDD
na mind1 kérdező szerintem kipróbálhatod, de úgysem sikerül
1.azért mert vagy béna vagy vagy mert meglátnak tök pucéran:D
2.mert a sátánnak nem tetszel
3.azért mert lefizeted XDDD!
27/55 anonim válasza:
Kösz satan vicces vagy :) kösz hogy meg nevetettél ,nincs az a pénz hogy kipróbáljam .
28/55 anonim válasza:
ha sikerül akkor grat :DD nem azért mert sikerült alkut kötni hanem mert kiszabadítottad a lakásodba sőt saját magadba :)) hallgass rám és ne próbáld ki xD
29/55 anonim válasza:
Szívesen diator, de maradjunk a satEn-nél ;)
30/55 anonim válasza:
oksa Saten és sry hogy úgy hívtalak , hogy satan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!