Hogyan tudnék alkut kötni egy démonnal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy veszélyes és, hogy örültség de én ezt szeretném csinálni. Van aki itt már próbálta és ha igen, hogy sikerült illetve mit kér egy démon ezért cserébe? Lehet otthon is megcsinálni vagy sak temetőben vagy keresztúton lehet?2010. nov. 7. 13:09
42/55 anonim válasza:
Szia!
Én javasolnám, hogy mielőtt belevágsz, olvasd el Szepes Mária Vörös Oroszlán című könyvét. Ott nagyon érzékletesen le van írva, hogy mit is vonzol be ezzel.
Szép napot neked!
ParlanDo
43/55 anonim válasza:
ja és ha sikerül meg csinálni az alkut, az mind1 az átjáró a lényeg ha több démont is idehozol, én felkereslek és előbb nyírlak ki :DDDDxD:D
44/55 anonim válasza:
satEn,diator ti nem vagytok normálisak..de nagy arcok vgytokXD
45/55 anonim válasza:
Kösz utolsó :) eddig is tudtam hogy nem vagyok normális :DD
46/55 anonim válasza:
Saten...majnem írtam a mélcímedre :P:P:P ez akkora baromság...de...most ez...lehetséges egyáltalán?
47/55 anonim válasza:
Mielőtt belekezdesz, 10 percet megér:
http://www.youtube.com/watch?v=H3U2UWzr2JU
(Egy varázsló szabadulása és megmenekülése)
Amúgy pedig:
Az ÚR áldjon
48/55 anonim válasza:
Nincs időm meg nézni videót de majd meg nézem csöcs :)
49/55 anonim válasza:
Ez a öreg maga a sátán :)
Azt mondja a sátán kegyetlen úr :) szerintem meg ő az.Csak nézzétek a szemét mint ha ő lenne a ördög :) Azta kuva amikor azt mondta az öreg , hogy ön is szabad legyen akkor mint ha meg állt volna mellette az idő , a rohadt életbe szerintem ő az őrdög.
50/55 anonim válasza:
én tudom elmész egy ribanc városba adsz egy 3000 forintott neki és máris alkut kötöttél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!