Hogyan tudnék alkut kötni egy démonnal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy veszélyes és, hogy örültség de én ezt szeretném csinálni. Van aki itt már próbálta és ha igen, hogy sikerült illetve mit kér egy démon ezért cserébe? Lehet otthon is megcsinálni vagy sak temetőben vagy keresztúton lehet?2010. nov. 7. 13:09
31/55 anonim válasza:
xd :D hát ez nagy de ha tényleg komolyan gondolod akkor inább Jézustól vagy Istentől kérj segítséget,nekem mindíg beválik,(jaj a a vonaton volt egy jehova tanuja hát kemény volt):D
33/55 anonim válasza:
Hallod saten te is 50 %os vagy meg én is , lassan pontoznak :( :DDDDDDDDDDDDDd
34/55 anonim válasza:
Jaja :D bezzeg régen... akármit beírtam azonnal lepontoztak. Bár akkor még a vérfarkas meg a vámpír volt a menő. Nem tudom, honnan jött ez a sok ufó meg démon :)
35/55 anonim válasza:
ja akkoriban tényleg a démonok meg a vámpírok voltak a menők :) ez komoly :) most jöhet a ufó :DDD
36/55 anonim válasza:
Erről eszembe jutott egy kérdés :D
38/55 anonim válasza:
39/55 anonim válasza:
tudom mire gondolsz :) azt írtam hogy régebben a vámpírok és a démonok voltak a menők és hát ugyebár régebben a démonok voltak a menők ami azt illeti megint a démonokhoz írtam szóval lehet hogy azok még mindig menők , a kérdésed amire gondoltál vagy amire gondolhattál volna , az kb az lett volna hogy , Ha régebben a démonok voltak a menők akkor mért írtál a természetfeletti dolgokhoz a démon kérdésre :) vagy valami ilyesmi :)
De lehet hogy most hülyeséget írtam na mi a kérdésed?
40/55 anonim válasza:
ja ok ok :) hát erre a válasz nagyon nehéz de írok oda pill :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!