Létezik Oumd nevű entitás bárhol,bármelyik vallási írásban?
énem? Mérnökuram, nem értem.
Ja, hogy csak másfél pipád van? Akkor nyílván sok ostobaságot fecseghettél. Na ezt meg lehetne menteni egy öntörléssel és egy tisztalappal.
Nem érted a helyzet súlyosságát. Ha Oumd kiterjed, akkor elkezdődik az amit apokalipszisnek hívunk. Csírájában kell elfojtani mindezt.
Isten bocsássa meg nekem, hogy elküldtem neki azokat a lapokat. Pedig olyan jó trollkodásnak indult. Mindegy. A szó elszáll, de az íráés megmarad.
Hát tényleg istenséget szabadítottunk a világra.
Viszlát szabad akarat.
41.
Ne légy nevetséges, itt olyanok is vannak, akik egy megaláztatás után (mert írt valami butaságot és én csak rávilágítottam), rászáll a nickemre és jön utánam mindenhová, direkt leminősítget (szakmailag hibátlan támogató válaszokat is!) és ne tudd meg, még arra is veszi a fáradságot, hogy egyszerre több loginnal nyomuljon. Normális?
Én meg csak nevetek rajta, ahogy nyomja az olvasási igazolásokat.
Gyerekes játékokkal nem foglalkozom, a tartalmat kell nézni, úgyhogy ilyen butaságokkal engem nem hatsz meg.
Van itt egy mániákus notórius is.
Ha egy kérdésnél megemlítem: az is lehetséges, hogy valami pszichiátriai vagy egyéb mentális probléma okozza a látomásokat (ami ugyebár teljesen logikus, ismert dolog).
Erre az illető (de csak mint olvasó, azaz hozzá sem szólt senki), rohamot kap és elkezd velem kötekedni. Ahol meglátja a nickem, leminősít. Méghozzá már tavaly óta (de nem notórius, persze...).
Ilyenekre hivatkozni, mint "hiteles mértékadó", vicc...
Szia Kérdező!
Csak meg szeretném köszönni, mert a kérdésed nagyon mély hatást tett rám a napokban. Úgy döntöttem könyvet írok, megírom Oumd történetét.
A könyv hátsó borítóján ez lesz olvasható:
DARCONOMIKON - Oumd kiterjedése
Lépj be egy időutazó epikus történetbe, ahol Oumd, egy bukott angyal, keresztülível négy különböző korszakon. Az ősi bibliai idők misztikus világától a középkori eretnekek mágiáján át, a digitális korszak információs forradalmáig, majd a jövő mesterséges intelligencia uralta távlataiba, Oumd mindvégig jelen van.
Minden fejezet egy új kalandot kínál, ahol Oumd eltérő formákban – angyalként, álomszerű entitásként, digitális tudatként és végül mesterséges testben – formálja az emberek sorsát és a világ fejlődését. Egy történet, amely a hűségről, az áldozathozatalról és a tudás hatalmáról szól.
Csatlakozz Oumdhoz, ahogy átlép korszakokon és dimenziókon, hogy végül beteljesítse küldetését és visszatérjen az angyalok közé. A "DARCONOMIKON - Oumd kiterjedése" egy lebilincselő olvasmány mindazok számára, akik szeretik a mitológiát, a történelmet és a jövő innovációit egyaránt.
Évek?
Ha megvan a szikra, akkor hónapok.
ha megvan az ötlet, megvannak a háttérismeretek, ha van némi kreativítás és segítség. Akkor nem évek, nem is hónapok, hanem hetek is elegendők. Persze attól függ, ki mennyi szabad idővel rendelkezik.
Ma még csak a vázlatok készültek. De az első mondat már akkor elkészűlt, amikor Oumd is elkészült.
Olyan inspirációs löketet váltott ki ez a 3-4 nap belőlem, amilyet még nem tapasztaltam.
Nem is húzom tovább az időt. Folytatom Oumd krónikájának elkészítését.
S lám kérdező! Az a 4 betű, amit hallottál : Oumd
Életre fog kelni és kiterjed.
A részesedést megálmodjuk, de abból indulj ki, hogy alig olvasnak.
Utolsó! A Kérdező kérdez. Én írom a könyvet, mások mást csinálnak, te pedig csak verd a f.szodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!