Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik Oumd nevű entitás...

Létezik Oumd nevű entitás bárhol,bármelyik vallási írásban?

Figyelt kérdés
A netes kereső csak valami külföldi webáruházat dobott ki.Egyébként ezt a "nevet" egy meditáció során "hallottam".Hátborzongató volt.

okt. 11. 21:10
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
#29 Ezt bing AI-al generáltad, a képeket XDDDD
okt. 12. 23:49
 32/54 anonim ***** válasza:
47%

31!

Nem, én olyat sosem tennék.

A képek egy ősi könyvből valók, melyekben mindenféle entitások természetét írják le. Még 13 évvel ezelőtt kölcsönöztem ki a könyvtárból, de nem vittem vissza, hiszen rájöttem, hogy micsoda értéket képvisel.

Állítólag a könyv negyon ősi. Oumd is szerepel benne.

( Egyébként igen)

okt. 13. 11:01
 33/54 anonim ***** válasza:
48%
Mi a könyv címe? Akkor talán elhisszük. Egyébként nem tudunk komolyan venni.
okt. 13. 13:01
 34/54 anonim ***** válasza:
53%

A könyv címe Dracomiocon:

[link]

okt. 13. 13:24
 35/54 Szervizmérnök úr ***** válasza:
73%

"...de nem vittem vissza, hiszen rájöttem, hogy micsoda értéket képvisel."

Valóban, ez egy védhető álláspont a közvagyon eltulajdonítására, emberileg mindenképpen korrekt.

Jó helyre is került láthatóan a dokumentum, profi ipari szkennered lehet, ami a papírképet ilyen minőségben digitalizálta. Sehol egy papírrost, geometriai hiba, kiváló kontraszt és színek. Nem röhög.

okt. 13. 13:25
 36/54 anonim ***** válasza:

Olyasmi, mint a Darkhold a Marvel univerzumból, csak ezzel nem lehet úgymond varázsolni, hanem csak leírja az entitásokat.

Varázsolni nem lehet vele, de meg lehet idézni a benne rejlő lények egy részét.

okt. 13. 13:27
 37/54 anonim ***** válasza:
26%

Köszönöm, igen, a felszerelésem valóban egy vagyont ér. Csúcskategóriás minőségű holmikkal dolgozom.

A könyvet pedig azért nem vittem vissza, mert a könytár bezárt. Senki sem járt oda , így okafogyottá vált a működése. Pedig visszavittem volna.

Oumd kísértsen, amiért gonosznak próbálsz beállítani!

okt. 13. 13:32
 38/54 anonim ***** válasza:

Ez a válasz annak a fogyatékosnak szól, aki képes volt éjfélkor kimenni és megidézni Oumdot egy kereszteződésben:

Elment az eszed te barom. Miért tiltottál le? Írtam, hogy idézd meg Lucifert és Azazelt, mert ők rendberakják a sz@rodat, amit idecsináltál a földre. Ez a kissebbik rosz, ha a kiterjedés elkezdődik, akkor egy ponton már nem lehet megállítani és az egész emberiségnek sanyi.

És akkor volt pofád még kiírni ezt a kérdést leírva benne, hogy hogyan csináltad:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-le..

Szerinted hány gyerek fog emiatt éjfélkor azzal szórakozni, hogy megidézzék ezt a valamit és felgyorsítsák Oumd kiterjedését. Amikor megosztottam veled a Darconomicon lapjait nem gondoltam, hogy ilyen ostoba leszel és még aznap megcsinálod.

Írjál valamit. Miért tiltottál le. Egy kis szemét vagy. Tudom, hogy figyeled ezt a kérdést, ugyhogy légyszives válaszolj.

N@gy sz@rban vagyunk.

okt. 13. 19:05
 39/54 A kérdező kommentje:
Anyám borogass...
okt. 13. 21:01
 40/54 Szervizmérnök úr ***** válasza:
17%

38.

De a másik témában (mint kérdező) azt írod, hogy te tiltottad le a másik éned (mármint ezt a 38. éned).

Ha egyik éned letiltotta a másik éned és viszont, utána töröld ki a jelszavakat is a böngészőből és mindenki jól jár. Csak így mentheted meg az emberiséget.

okt. 13. 21:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!