Hogyan angyalt hívni?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Sokszor. Mélyen. Átérezve... A siekr nem marad el.
fogod a telefont és felhívod a következő számot: 06703131114
ez nem arkangyal, nem őrangyal, hanem sárga angyal
Amit most fogok leírni, azt a volt tanárnőm mondta nekem/nekünk.
Először is, teljesen nyugodt,szélcsendes helyet kell keresni. Egy szűz gyertyát meggyújtani, ami fehér. (Szűz gyertya gyengébbek kedvéért az, amit még nem gyújtottak meg.)
Utána, Magunkban mondani kell a gondunkat, elvileg csak olyanban tud segítnei, ami magunkra vonatkozik, és nem másra. Mivel elvileg az angyalok, előszeretettel játszanak a tűzzel, azt mesélte, hogy a tűz elkezdett fel-le "emelkedni", egy teljesen szélcsendes helyen. Ha ezt látod, hogy előtte megmondod mi bajod,problémád van, és valami változik a tűzzel, nos akkor sikerült az angyal "hívás". Igaz ő szakemberrel csinálta, de hátha másnak megy egyedül is.
(Elnézést a helyesírási hibákért, de sietve írtam.)
tiszta bolondok vagytok xD
amúgy nem tudom csak azért írtam hogy megmaradjon mert engem is érdekelne
járj cigány táncot aztán majd le zuhan az égből xD
ha én angyallal találkoznék olyan rohamot kapnék ami gyógyíthatatlan lenne de ez komoly :D úgy befosnék hogy napokig moshatnám az alsómat meg stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!