Milyen érzés angyalt hívni?
Milyen az ha valaki angyalt hív és akkor azt lehet érezni a jelenlétét?Én kipróbálnám de nem tudom milyen érzés.Leírnátok a tapasztalataitokat?
Köszi
Az angyalok jelenlétét nem biztos, hogy érzékeled, de a végzett munkájuk eredményét megtapasztalhatod, különösen, ha odafigyelsz.
Egyébként (hitem és tudomásom szerint) az angyalok "szakosodtak", tehát az életünk különböző területein más-más angyalok munkálkodnak. Pl. a tanulás, a munkánk szakmai része, az anyagi kérdések, vagy éppen a műszaki tárgyak, technikai kérdések stb. területei. Erről többet megtudhatsz: Atlantisz angyali c. könyvből. Keresd a net-en.
hotel69.hu
Válassz ki 1-et és hívd fel, majd megtudod. Fantasztikus érezni a jelenlétüket...
Dr. Doreen Virtue: Angyali útmutatás c. könyvét tudom ajánlani.
Saját tapasztalatom, hogy amikor érzem az angyalok jelenlétét, segítségét, akkor még nehéz helyzetben is nagy nyugalmat érzek és biztonságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!