Hogyan kell angyalt hívni?
Ha érzed, hogy ott van veled akkor minek akarod még hívni? Ez azt jelentené, hogy nem bízol a jelenlétében...
Egyébként vannak a klasszikus értelemben vett angyalok, akiknek nincs testuk, csak lelkuk és segítenek nekunk (pl. orangyalaink)
És vannak az olyanok, akik emberek! Igen, akik emberi testben szulettek a világra, mert valami tennivalójuk van itt. Pl. akiknek indigókék, lila, kék az aurájuk, azok angyalok. Na errol tudnék mesélni, talán én is az vagyok, mivel nekem is ilyen aurám van és elég fura vagyok ahhoz, hogy sima ember legyek! De ilyenek vannak tobbet a világon, csak kevesebben, hiszen az angyaloknak is kell egy test, hogy meg tudják oldani a problémákat, hogy jó útra térítsék az embereket.
Veluk is lehet találkozni, de ahhoz nagyon meg kell nyitni a szived, ahogyan az orzoangyalokkal kapcsolatban is...
Tudom, most bolodnak néztek, de nem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!