Mennyire hasznos egy angyal tanfolyam?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta érdekelnek az angyalok, szeretnék velük kapcsolatba lépni. És nagyon gondolkodom ezeken a tanfolyamokon. Egész idáig szkeptikus voltam velük kapcsolatban, és csak lehúzás illetve pénzkidobásként tekintettem rájuk. Van valakinek tapasztalata? Esetleg az angyalokkal kapcsolatban?2023. márc. 21. 11:16
11/13 anonim válasza:
Az angyalok ha jól tudom kizárólag parancsra kommunikálnak, fedik fel magukat embereknek, ami a Bibliában is csak rendkívüli események kapcsán történt, tehát önként, öncélúan nem kellene kommunikálniuk veled. Amint tudjuk Lucifer is egy bukott angyal egyéb bukott követőkkel, ők nagyon szívesen kommunikálnak. Szóval szerintem, hagyd az egészet, illetve valóban pénz kidobás a legtöbb ilyen oktatás valóban pénz kidobás. Tanulj pl. egy új nyelvet az tényleg a hasznodra fog válni.
12/13 anonim válasza:
Angyal professzor végzettség.
13/13 anonim válasza:
Egy angyal tanfolyamnál hasznosabb egy angol tanfolyam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!