Mennyire hasznos egy angyal tanfolyam?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta érdekelnek az angyalok, szeretnék velük kapcsolatba lépni. És nagyon gondolkodom ezeken a tanfolyamokon. Egész idáig szkeptikus voltam velük kapcsolatban, és csak lehúzás illetve pénzkidobásként tekintettem rájuk. Van valakinek tapasztalata? Esetleg az angyalokkal kapcsolatban?2023. márc. 21. 11:16
1/13 anonim válasza:
pénz lehúzás...szerinted az angyalok materalisták h hagyják h pénzt kérjen el bárki is az ilyen tanfolyamoknak???
tarrdaniel.com
ott fennt vannak az angyalok. vannak pecsétjeik is. elsőnek válassz egy angyalt és arról olvass el mindent. aztán rajzolgasd le a szimbólumát. ezzel már kapcsolatba lépsz velük.
nézegess a neten légzéstechnikákat, jógákat és meditációkat.
ennyi. tessék az ingyenes tanfolyam.
a fizetős is csak ennyiből áll, csak hosszan elnyújtva. értelmetlen filozófiákkal. filozófiai nézetük is semmis, ha materialistán pénzt kérnek el.
2/13 anonim válasza:
Azt gondolod az angyalok mind jóságos lények?
4/13 anonim válasza:
Olvasd el az Atlantisz angyalai könyvet
Annyira
6/13 anonim válasza:
"Egész idáig szkeptikus voltam velük kapcsolatban, és csak lehúzás illetve pénzkidobásként tekintettem rájuk."
Jól tetted!
7/13 anonim válasza:
Kb annyira mintha elmennél egy moziba spiri fantasy filmre, vagy szép helyre meditálni. Valószínű meleg van, jó hangulat, többnyire mosolygós emberek, szép képek, jó zene, élmény. Aztán esetleg van benne valami információ morzsa is, de nem túl sok, és az ára meg húzós. De ha van rá keret, akkor kikapcsolódásnak jó.
8/13 anonim válasza:
Szia! Van tanfolyam, ahol meg tudod tanulni az angyal-kártyát.
9/13 anonim válasza:
Angyal tanfolyam, tehát angyalok mehetnek csak.
10/13 anonim válasza:
És milyen végzettséget ad? Angyal szakmérnök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!