Ez akkor most azt jelenti hogy szellem van a lakásban?
nem vagy egy kicsit kapd be f4szom?Nem tudom mért kell itt lehordani a kedves kérdezőt...semmi értelme veszekedni,ha nem hiszel ilyenekben el lehet menni....nem érdemes ilyen IQ light-os hülyékkel foglalkozni kedves kérdező:)
Lehet szellem,de nem biztos. Ha továbbra is vannak ilyenek és egyre furcsább,vagy komolyabb dolgok,akkor már biztos,h van ott vmi!
1. tom h kedves vok.xDDDDD :P
2. háát sztm van itt valami.:|
volt olyan is h vkit mintha láttam vna h áll az ajtóba, bár lehet hogy azt csak én képzeltem oda...xD sőt nagyvalószínüséggel.. de áh.. egy kicsit kezdek félni...
18.56
Jól van apukám, ügyes vagy.
már csak azt nem értem, hogy mért tesz ki egy "szellem volt-e" kérdést az, aki ennyire elvakultan hisz a szellemekben. erre ír valaki egy választ, hogy nem szellem volt, és kapásból három máágus hurrogja le, hogy takarodjon innen ha nem hisz benne.
vegyük sorra: kinyílt az ajtó. ez elég régi horrortrükk, amit simán okozhat a legkisebb huzat vagy a macskád. (nem volt ott? igen? hány lába van a macskádnak hogy ha nem volt ott, akkor biztos nem mászott el azalatt az 5 másodperc alatt amíg te körülnéztél hogy ott volt-e?
valami hozzáért a térdedhez. megnyugtatlak, nem egy szellem bújt ki az ágyad alól, de te csuklóból elvetsz minden más lehetőséget (pl. molylepke, hallucináció), csak a cicák lehettek akik hozzádértek.
kétszer elment a térerő. na, ez se fordul elő minden lakásban naponta...
a szellem jeladása pedig a másik szobában feldőlő partvistól a földön koppanó macskáig akármi lehetett.
Enííkőő, a sok smiledból látom, hogy nem nagyon vagy 12-nél idősebb. Nem baj, még mindig jobb, mint Alkonyatot olvasni és vámpírokról ábrándozni.
2-ot felvilágosítom: UFO=Azonosítatlan Repülő Tárgy
És nem hiszem h kopogó repülő izék lennének a faladban , de ha igen akkor ezért a felfedezésért pénzt fogsz kapni :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!