Lehetséges, hogy szellem van a lakásban? (bővebben lent)
Ketten élünk egy családi ház felső szintjén.Eddig egyinkünk sem hitt az ilyen szellemes dolgokban,most viszont valahogy kezd megváltozni a véleményünk.
Az egész úgy kezdődött,hogy anya(még a nyáron) hallotta,hogy valaki azt suttogja a fülébe az ágy mellől,hogy,,Anyaa!",felült az ágyban,de én aludtam.Ez pár hete megismétlődött,de már szinte kiabálva szólt az a hang.Kérdezték tőle,hogy volt-e másik terhessége,de nem volt(legalábbis nem tud róla).
Én kb. 2 hete beszélgettem anyuval,és egyszercsak azt láttam a szemem sarkából,hogy egy fekete macska elsétál az ajtó előtt..lengette a farkát..aztán bement a szobámba.
Mostpedig..pár napja.Feküdtem az ágyban,ám egyszercsak azt éreztem,hogy valami rámnehezdik/fölém hajol..határozottan eemlékszem,hogy NEM aludtam..de nem mertem kinyitni a szememet.Aztán ez a nyomás egyre gyengébb lett,míg végül megszűnt.
Mit csináljunk most?
hú
hát keresni kellene egy szellem űzőt
Kedves első válaszoló!
Nem vagyunk őrültek,hogy pszichiáterhez kelljen mennünk.
Éppen ez az,amit az elején is leírtam,hogy nem igazán hittünk/hiszünk az ilyenekben.
Horrorfilmeket sem nézünk..ilyen jellegű videókat sem,és rémtörténeteket sem olvas EGYIKÜNK SEM.
Tudom mi az alvásparalízis..de azért köszönöm.
A szememet pedig nem nem tudtam,hanem nem mertem kinyitni.
tévképzet?
nem lehet, h anyud csak álmododtt és megijedt? aztán bemesélte magának és neked az egészet? aztán elkeztetek hinni benne...
na jó, ha szellem akkor kell: jódozatlan só, tiszta vas...
lehet vmi tárgy vagy vmi a mi odaköti?
ok. elég
szellemek nem léteznek
Nem tudjuk,hogy honnan jött..van macskánk,de nem fekete,hanem fehér:)
Ő pedig kint volt az udvaron..az eset után kb. 5 perccel kéedzkedett be a szobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!