Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a lakásban?

Orsye kérdése:

Szellem van a lakásban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném, ha segítenétek... 3 hete költöztem új albérletbe, panel lakás, a 10. emeleten lakok, külön szoba meg minden... amióta beköltöztem, fura zajokat hallok fentről.. pedig a tizediken vagyok, elvileg felettem nincs senki... eddig az volt, hogy csak éjszakánként hallottam, most már nappal is előfordul, egyre többször van. Olyan lenne, mintha valaki fentről verné a falat, vagy hogy is mondjam...ilyen dobogás féle.

Most lehet hogy ez valami más én nem tudom, azért kérdezem ezt meg így mert már van pár szellemes sztorim ami velem történt.. egyébként lakótársamat megkérdeztem, és mondta hogy az előző albérlő soha nem panaszkodott zajokra... szóval ha vki tud vmi okosat azt írja le...köszönöm

2010. szept. 25. 01:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Sztem a galambok lehetnek, állítólag a legtöbb panelház teteje tele van galambokkal(meg az ürülékükkel ugye)....szerintem azt hallod, ahogy a galambok ott röpködnek ide-oda ;)
2010. szept. 25. 02:14
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Szellemek nincsenek,csak beképzelitek őket. Panelházban pedig mindig vannak zajok! Nagyon türelmes- vagy süket- az aki nem hallja a zajokat! Én is laktam panelban,és egy idő után a kisebb zajokat megszoktuk,és nem "hallottuk" A tetőn lehetnek galambok,akár macskák is,sőt sok helyen a kéményben denevérek is. Lehet,hogy nem is a tetőröl jön a zaj,hanem valamelyik szomszéd lakásból. Idővel te is megfogod szokni ezeket a zajokat.
2010. szept. 25. 07:03
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

A teton barmi lehet, ami kivalthatja ezeket a hangokat, egyszeruen felkell menni a tetore es megnezni!

Volt egyszer, hogy a telkunkon a gyermekeim hetekig hallottak hangokat es feltek, hogy betorok jarnak ejjel, meg szellemek, es egesz ejjel csak erre figyeltek,

mire kiultunk az ablakhoz es megvartuk, hogy mi az, ami "hangokat" ad.

Sunik voltak, es kobor kutyak!

2010. szept. 25. 07:40
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
:):) Na én tudom miről van szó! Nem galamb, sem egyéb.. Gondolom este felé hallod a zajokat, nyáron több van (de van télen is. Én a negyediken lakom, 4 emeletes házban, szóval legfelül. A hangok azért vannak, mert nappal a melegben kitágul a "fal"a tetőn vagy nem is tudom, hogy írjam, amikor hűl le a levegő (este felé) húzódik össze. Ezért vannak pattanások, olyan, mintha valaki ráb*szna egyet a tetőre :D:D Elsőre biztos én is félnék :D Csak legfelső szinten fordul ilyen elő, a többiek nem tudom, miket hallanak, de nem ezt :D Úgyhogy nyugi, ez minden nap előfordul majd.:)
2010. szept. 25. 09:48
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

HITETLENEK!

ilyen nállunk is van!

kerti házban lakunk és én is hallom :S

néh mintha valaki tolna valamit vagy szaladgálna a tetőn.

és én már halottam is a szellemet a hangját.

és meghalt a mamám pont annál a helynél :S

2010. szept. 26. 00:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek. : ) Akkor tényleg úgy van ahogy ti mondjátok.. most már nem félek! : D
2010. szept. 26. 05:47
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
En 9.-en lakom, es egyszer kishijan osszesz.artam magam mert a sotetitett reluxan at lattam, hogy valami maszkal az ablakban (nagyon regota elek panelban es ilyet meg nem lattam) es aztan idovel zajongani is kezdtem, es mikor odamentem megnezni kiderult, hogy csak egy galamb:D Pedig en mar mindenfele betoroket meg hasonlot vizionaltam. Vicces hely ez a panel:D
2010. szept. 26. 10:43
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
marmint nem en kezdtem zajongani, hanem a cucc az ablakban:D
2010. szept. 26. 10:44
 9/13 anonim ***** válasza:
37%
Aki azt irta hogy szellemek nincsenek, annak nncsen igaza!! Mert vannak!! Én egyszer barátnömmel aféle nagy levezető csatornába mentünk bele xD Tudom hogy hü lyék vagyunk, na és akkor vakuval fényképezgettünk, és észrevettünk a képeken ilyen kis "bogyókat" majd interneten rákerestem, és ugyanolyan képeket láttam... Azt irták hogy energia gömbök, amibe a szellemek lelke van... Szabad szemmel nem láttuk csak vakuval... Érdekes ez a világ.:D pont ez a jó benne.(=
2010. szept. 26. 16:21
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Cicuska, az por vagy egyeb apro szemcses szennyezodes amit visz magaval a levego es a vaku megvilagitja oket.. De ne zavarjon:D
2010. szept. 26. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!