Szellem van a lakásban?
Sziasztok! Szeretném, ha segítenétek... 3 hete költöztem új albérletbe, panel lakás, a 10. emeleten lakok, külön szoba meg minden... amióta beköltöztem, fura zajokat hallok fentről.. pedig a tizediken vagyok, elvileg felettem nincs senki... eddig az volt, hogy csak éjszakánként hallottam, most már nappal is előfordul, egyre többször van. Olyan lenne, mintha valaki fentről verné a falat, vagy hogy is mondjam...ilyen dobogás féle.
Most lehet hogy ez valami más én nem tudom, azért kérdezem ezt meg így mert már van pár szellemes sztorim ami velem történt.. egyébként lakótársamat megkérdeztem, és mondta hogy az előző albérlő soha nem panaszkodott zajokra... szóval ha vki tud vmi okosat azt írja le...köszönöm
Kedves Utolsó...
Nem képzelődöm, tényleg halottam hangokat, és nem tudtam hogy mi ez, és mivel hiszek a természetfeletti dolgokban, azt hittem, hogy szellem van a dologban, de kiderült, hogy tévedtem... itt megírták páran, hogy mi lehetett ez, látod, te is elolvastad, tudod nem vagyok hülye, és beteg sem, szal örülnék neki, ha a szaftos megjegyzéseid máshova írnád.. kössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!