Az emberek miért nem veszik komolyan ezt a kategóriát?
Sok a szemellenzősen fanatikusan mindenbe természetfelettit látó, és a szöges ellentétje is.
A kategória megjelenése után nem sokkal lehúzták a trollok és a betegesen mindenben hívő világvége stb mániás emberek.
Miért kellene mágiá, átkokat, jóslást, horoszkópodat és egyebeket komolyan venni?
Itt nem akarok megsérteni senkit, de literálisan semmitmondó dolgok amire nulla bizonyíték van.
Nyilván lehetne a vicc kategória része.
Viszont vannak akik komolyan gondolják és igen is foglalkozni akarnak vele.
Mivel ez egy fórum, bárki bármit kiírhat.
Kultúra főkategória alatt és vallás alkategória mellett kellene lennie.
Ez egyszerűen azért van, mert az oldalon minden téma együtt van. Ez nem kimondottan ezotériás oldal, így más topicokból is idetalálnak. Márpedig általában az emberek a horoszkópokat, marslakókat, mágiát ostobaságnak a sátánistákat idiótáknak tartják és ezt be is írják. Egy válasz valami 5-7 pontot ér.
Nem kell ezzel foglalkozni. Nyugodtan írjál ide, hisz egy anoním oldal. Senki sem ismer. Nem kell szégyenkezni mások előtt a válaszaid miatt
1Fizikus
Hát egy fizikus nem ezt írná, de mondjuk kedves vagy.
Mit jelent neked az, hogy "komolyan venni"?
Sokan komolyan vesszük, és ezért írjuk meg, amikor valami teljesen biztos, hogy nem működhet.
Vannak trollok is, azokkal nem kell foglalkozni.
Én sem hittem a szellemekben 9 éves koromig, utána a barátnőm mesélt nekem egy sztorit ami vele történt.
Amúgy kehet, hogy hazudott, nem tudom azóta se. De attól a naptól kezdve hiszek a szellemekben.
És tudom, hogy vannak mert az unokatestvéremmel is törtébtek dolgok miután a nagypapánk meghalt.
De úgyse hinnék el, szóv nem írom le :D
És nem, képzeld nem 10 vagyok hanem 18. Egyébként a nagymamám is hülyeségnek tartja, mert, hogy ő még nem látott.
Érdekes, Istent se láttátok benne meg hisztek?
Persze, hogy mind lepontozzátok akik hisznek.
Istenem, mindenkinek meg van a joga, hogy higyjen és arra is, hogy ne higyjen.
Ti mégis lepontoztátok a 10est aki pl. Teljesen normális választ adott, ellentétben pár kommentelővel aki pedig 80%os értékelést :D
Ez kicsit igazságtalan.
Mindenkinek van joga hinni, igen.
Mindenkinek van jog egyet nem érteni veled és fel / lepontozni az alapján amit írsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!